Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox REBUILD***---->Replica Valentino Rossi
dado_mhr:
--- Citat: avr freak - 02 Prosinac, 2021, 08:19:31 ---Lijepo, uredno, pedantno. Gušt pročitati i slike pogledati, a za tehnički si se isto potrudio. :icon_thumright:
Puno sretnih km! :)
--- Kraj citata ---
Tehnički je gadan u Zadru! Ako nije sve OEM možeš kući :laughing7: tako da prvi put u ne znanju došao sa nabrijanim roxom, jer nekad san prolazio samo sa blokadom na 50 km/h :toot12: Kad sam došao mlađi gospodin sa tehničkog me samo pogledao, ispisao papir sa primjedbama i posla kući. Tako da je aerox dobio set dijelova za "proći" tehnički, na variomat je išla blokada 8mm (40km/h) serijska je 5mm
dado_mhr:
--- Citat: dario007 - 02 Prosinac, 2021, 12:03:20 ---Svaka cast,lijepo slozeno i prezentirano.Steta samo sto nisi temu otvorio kad si krenuo sa radovima,vjerujem da bi bila detaljnija i sa vise materijala za nas citatelje.
Jel taj strukturni lak otporan na benzin,tj dal se ponasa kao i klasican auto lak?
--- Kraj citata ---
Hvala!! Nažalost nije, pošto je 1k bezin ga napada i dolazi do pukotina. Ajmo reći to mu jedina mana, inače je dosta otporan ukoliko se podloga dobro spremi. Pametno je da ostavi koji dan da dobro posušio. U protivnom zna povući otisak koji ostaje. Da u pravu si, bilo je masu detalja koje nisam stavio jednostavno je previše toga. Ali ima toga još za urediti pa će biti novih objava :happy6:
ivano_007:
Pošto me čeka isto sad, pituravanje hrapavih plastika. Imam 2-3 pitanja. Bacio si 1 ruku? S čim se razrjeđuje?
Znam da je ovaj bumper dosta osjetljiv i na ogrebotine i na benzin. Šta misliš da se baci bezbojni lak preko toga? Bil to izgledalo na išta? :dontknow:
dado_mhr:
--- Citat: ivano_007 - 02 Prosinac, 2021, 12:59:24 ---Pošto me čeka isto sad, pituravanje hrapavih plastika. Imam 2-3 pitanja. Bacio si 1 ruku? S čim se razrjeđuje?
Znam da je ovaj bumper dosta osjetljiv i na ogrebotine i na benzin. Šta misliš da se baci bezbojni lak preko toga? Bil to izgledalo na išta? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Imaš baš od mipe razjeđivač ide ti 10/15%, gle mislim da bezbojni ne bi išao, pošto je struktura ovog nalik na brusni papir
challenbeen:
22.11.2020 :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju