Općenito > Generalno o skuterima
Derbi servis
neer:
a j****ti zivot koji proser i odakle njemu dozvola za otvaranje radione.cek jel nebi trebala biti neka provjera dal se ima potrebna oprema ili svaka ubdala moze otvorit servis ma ovo je tuzno jadno strasno...a sto si ga uvati hahaha majku ti poljubim haha :laughing6: :laughing6: :laughing6:
neer:
jel ti lupio zig na garanciju haha mogu mislit !!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
black-rox:
Na slici vidim da tip nema pojma šta radi raskopo je pol stvari šta ne treba ni skidat da zamjeniš rezervar,nema šanse da bi meni neki šonjo ovako u svom vrtu kopo po motoru jebeš ti sve pečate ovoga svijeta,ovaj ima tri ključa 10,13,22 čekić i veliki šarafciger i to je to od specijalnog alata maca i škarpel :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
PAVOPUSKA:
ahaha, o j#bote ja danas doso po motor, vidim novi rezervoar, aj pitam ja njih da jesu li napravili servis na njemu posto je proso 1500km a on meni da.......nismo ti mi OVLASTENI SERVIS......mislim ono :angry9: :angry9: :angry9:, ja osto paf, kad sam kupovo motor rekli mi da na 1000km dojdem na servis ovo ono a sad se ti jebi lagano. To da zivim u Splitu aj jos nekako bi naso nekog drugog ovlastenog servisa, al zivim na Hvaru, pa svaki dan 2 sata trajekt tamo 2 nazad + 100kn za motor u 1 pravcu + izgubis jebeni dan.....
playmaker:
ja svog servisiram redovno kod Piaggio servisera jer su i oni ovlasteni serviseri za derbi. onako je ista masina s beverlyem i nexusom pa nema problema nikad....i jos i pecat dobijem :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju