Općenito > Generalno o skuterima

Derbi servis

(1/6) > >>

PAVOPUSKA:
Oh boze danas sam skoro crko, neznam jel od smijeha ili tuge.....neznam bil se smijo ili plakao.
Evo oso ja u Split na "servis" da promjenim rezervoar za derbi gp1 250, dojdem tamo a ono ni R od Radione, kaze lik parkiraj ga tu i dojdi za 2 dana.....2 jebena dana za promjenit rezervoar, ko da kamion servisiraju a ne skuter. Oni jos u zivotu nisu nikad rastavljali derbi majko bozja, nezna ni koje ulje mora mjenjat u masini, ni koju vodu ulit u hladjene....zasto se ovo meni moralo dogodit.....haha gle im radionu oh boze;

black-rox:
Lol ovo je smijeh,pa ja onda sutra otvaram servis imam više prostora i alata od njih,ja neki dan pitam neš za mašinu 250 u servisu i kaže on meni nikada to nismo radili lol pitam specijali alat koji mi treba pa ću sam ja to,kaže on nemamo bože dragi di ja to živim :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Ako kome treba servisirat mogu ja samo zovite nema problema dobit ćete i pečat.....

gaso999:
wtf ???

PAVOPUSKA:
je mi vjerujes da sam osto u soku kad sam vidi da tamo u nekom vrtu kopa po motoru, sarafi na sve strane po podu ma.......samo mi je zao sto je moja pila. i pitam ja lika da jel ima blokadu na njemu? a on da sigurno ima na gasu ili karburatoru (mislim da niti nema karburator kad je elektricno ubrizgavanje)  :laughing9:

charnel:
lipo na zraku radi...  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju