Ostalo > Razne offtopic teme :)

Registracija i osiguranje?

<< < (4/5) > >>

ivano_007:
U 12 godina koliko sam na cesti i koliko vodim brigu o obiteljskom voznom parku (3 motora i 5-6 auta), nisam niti jednom imao ikakve potrebe za osiguranjem (da se ne ureknem), pa šta se tiče ciganjenja ne znam ;D al valjda se svi moraju držati nekih zakonskih okvira po pitanju procjene, isplate... i ne vidim nekog smisla da se bira skuplje osiguranje.

Ko zna, kad i ako budem išao po procjenama, možda otvorim ovde temu na forumu "ovi su žlibari, oni su žlibari", a do tad mislim da ću se i dalje držat ovih jeftinih osiguranja.

balki:
 Bila nedavno tema di se forumas nateže s Jadranskim. Preko 6 mj ga navlace pa mu onda isplatili neku siću pa ce poslje kao ostatak kad se "dogovore".

stipe:
radim u firmi koja ima dosta veliki vozni park i godisnje imamo priko 30tak steta. jadransko (sada adriatic), euroherc, croatia, sve su to uredni platise, bar nama, firmi.

a sto se tice osiguranja, godinama sam u jednom osiguranju, znao sam da je 100-150kn vise od drugih, ali aj, kad sam godinama, neka ostane tako...
i prosli tehnicki teta mi izbaci da mi je cijena za passata 1480kn, 150kn jos ekstra na proslu godinu, kao ono, podigla se cijena.

i kazem ja lipo da necu i otidjem priko puta u croatiu, i meni, kao novom korisniku, izbaci policu od 980kn, i doda jos ekstra zastitu bonusa i jos nesto je bilo i polica mi je bila oko 1050kn. ustedio priko 400kn, samo sto sam pitao na drugom mistu

challenbeen:

--- Citat: stipe - 09 Studeni, 2021, 08:22:44 --- je cijena za passata 1480kn, 150kn jos ekstra na proslu godinu, kao ono, podigla se cijena.

i kazem ja lipo da necu i otidjem priko puta u croatiu, i meni, kao novom korisniku, izbaci policu od 980kn, i doda jos ekstra zastitu bonusa i jos nesto je bilo i polica mi je bila oko 1050kn. ustedio priko 400kn, samo sto sam pitao na drugom mistu

--- Kraj citata ---

Ista stvar se meni desila... tata je bio u adriatic osiguranju, i radi njega sam i ja dobio popuste (pitao unaprijed za ganjc novi xmax), otišla bi i vadila iz ormara neke kupone sa popustom od 200 kn i ovo ono, iz potrebe odem u Croatia osiguranje u Splitu (tamo sam bio na tehničkom sa novim motorom) tamo je bilo 700 kn manje. 2 puta sam tjerao ženu da provjeri jel dobro izračunala. pas mater.  :headbang:

Poggiali:
Zvao danas Savu cisto da pitam za beverly, zao mi ga, stoji od 2019. i zadnje osiguranje sa 30% je bilo 820kn.. Sava nudi da prenesem 50% sa auta i tad mi je osiguranje 325kn :O Sad mi zao kaj nisam preko ljeta zvao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju