Ostalo > Razne offtopic teme :)
Registracija i osiguranje?
matija84m:
Da slazem se sa tobom u potpunosti :icon_thumright:
Ali sada cu ti rec svoj primjer. Dosao u croatiu i sve super napravio osiguranje i jos dva osiguranja jer imam tri vozila na sebe. Prve godine sve super, da bi mi na godinu poskupili bez ikakvog razloga. Slucajno odem u drugo osiguranje po info o cjeni i dobijem policu za 180 kuna povoljnije.
Ove godine me pak zvali iz jednog osiguranja i izracunali mi policu koja je jos dodatno 190 kuna povoljnija. Naravno da sam prihvatio ponudu.
I sada bi glas razuma trebao pobjedit pa da ipak idem u croatiu i placam 50 eura vise sto je oko 40% cjene osiguranja da bi u slucaju nezgode netko dobio pare odma.
Platio sam sigurno preko 50 polica u zivotu a nikad ju nisam teretio. Tako da jednostavno me prisiljavaju da budem tamo di je najjeftinije. I naravno budi sretan da se nis ne dogodi, jer nisu oni tu radi nas nego zbog svoje guzice.
Poggiali:
--- Citat: ivano_007 - 08 Studeni, 2021, 09:45:33 ---250-ak kn za 460ccm, Sava osiguranje. Kuna gore-dolje.
--- Kraj citata ---
wtf?! pa za 50cc mi je 240kn u allianzu bilo :S
Bakonja fra Brne:
--- Citat: balki - 08 Studeni, 2021, 15:09:38 ---Vezano na temu- svi bi sebi htjeli uzet sto jeftinije osiguranje a kad nas udari netko bi uvjek htjeli da je taj u Croatia osiguranju jer znamo da se ne cigane tolko sa procjenom i isplatama kao neki drugi.
--- Kraj citata ---
Ništa se ne sekiraj. Meni Triglav nije htio isplatiti. Neke kerefeke sa podjeljenom krivnjom. I kad je došlo policijsko izvješće isplatili su. Ali nisu htjeli na moj račun već od servisa koji je popravljao auto. Silili me da im s pošte šaljem fax da bi na kraju isplatili na moj račun. Uvijek je bitno osiguranje protustrane tj. one koja bulji u mobitel, jede za volanom i šminka se. Ja uvijek plaćam najjeftinije. I ja preporučujem kompare, ali treba uzeti sve opcije u obzir.
PchelaUbica:
--- Citat: Poggiali - 08 Studeni, 2021, 21:01:26 ---
--- Citat: ivano_007 - 08 Studeni, 2021, 09:45:33 ---250-ak kn za 460ccm, Sava osiguranje. Kuna gore-dolje.
--- Kraj citata ---
wtf?! pa za 50cc mi je 240kn u allianzu bilo :S
--- Kraj citata ---
Meni uvijek 70 kn
balki:
Pa kazem, ak ce svi ic na najjeftinije onda ce ti i "krivac" bit u čunga-lunga osiguranju. Treba uvjek od sebe krenuti pa onda educirati druge;-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju