Danas sam skovao plan kako da pobjegnem od magle. Prvo sam vagao dal' da ispalim do mora, ali uvjeti su trenutno surovi za vecinu puta i pisi propalo. Bacio oko na Sljemenski web cam i vidim da je suncano gore
. Medjutim, Sljeme je toliko isfurano, toliko, da se osjecam krivim sto je oronula cesta na mnogo mjesta. I sjetim se Zumberka, shvatim da nisam nikad bio na Svetoj Geri i odmah sam potvrdio cilj, uz prethodnu provjeru da li je i gore suncano.
S cim se ide u maglu i 2* vani?
Pa s dailyem, tko ce gubiti dragocijeno vrijeme vadeci iz steka nesto drugo. A usput da testiram celostonke na surovijim uvjetima (tehnicki gledano, nemam sto traziti niti na asfaltu s takvim gumama). Oblacenje i gas u maglu starom karlovackom preko Jaske i zatim na Krasic samo uzbrdo.
Ovakvo me vrijeme milovalo 50min, tocenje na bengi u Ceglju do cepa.
Prekrsteni napacani daily
I par minuta kasnije, dosao na svoje
Taman naletava ekipa s motorima dok sam zavrsavao s prethodnom fotkom, i sustignem ih te nastavim pratiti:
Pedesetka i dalje prati ekipu koja vozi vrlo oprezno, rekao bih cak i amaterski
Vjerovali ili ne, ali cesto mi smetaju dok sam na 50ccm.
Ali prihvacam tempo jer ce mi ustedjeti nesto dragocijenog goriva ako se izgubim u sumi,
Kako je ponestalo asfaltq, ekipa se okrenula, a ja nastavljam dalje prateci putokaze: