Tehnički kutak > Tehnička pitanja

piaggio nrg 50 se guši

<< < (4/5) > >>

dady385:
nema falš zraka,danas sam provjeravao,kad zatvorim usis traka motor se ugasi,i ispitvao sam i metodom dima i zraka i nigdje se ne vidi da je problem falš,probao sam zamjeniti centralnu oprugu i opet ništa...do nekih 20-30se jedva vuče pa od jednom odčepi,ne znam dali da opet probam i treću struju(namotaje)da skinem s ispravnog runnera,da li može bit problem dizna(64)s obzirom da je na njemu giannelli pila,jel može bit do remena s obzirom da je potrošen 3-4 mm

dario007:
Moj savjet je da to odvezes nekome tko zna,jer ces unistiti i ovo sto valja.

Detaljan pregled i servis treba napraviti.Skuter se ponasa kao da mu fali goriva,premekane opruge kvacila i prekratak prijenos iz nekog razloga.Remen je ili mrtav ili ima prsten blokadu na variomatu.Da i vuna u auspuhu me postoji jer probija usi i preko videa..

dady385:

--- Citat: dario007 - 15 Listopad, 2021, 20:42:08 ---Moj savjet je da to odvezes nekome tko zna,jer ces unistiti i ovo sto valja.

Detaljan pregled i servis treba napraviti.Skuter se ponasa kao da mu fali goriva,premekane opruge kvacila i prekratak prijenos iz nekog razloga.Remen je ili mrtav ili ima prsten blokadu na variomatu.Da i vuna u auspuhu me postoji jer probija usi i preko videa..

--- Kraj citata ---
slažem se da fali goriva mislio sam staviti veću diznu 72? ili neku drugu?može preporuka?sto se tiče remena,njega cu svakako promjeniti u pravu si za auspuh nije bilo vune u prigušivaču

dady385:
molim vas da li netko zna koje dizne idu za dellorto phva 17.5.da li je navoj m5 ili-m6

jurkec:
m6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju