Tehnički kutak > Tehnička pitanja

piaggio nrg 50 se guši

(1/5) > >>

dady385:
pozdrav imam priliku povoljno kupit nrg mc3(karburator)ali skuter se guši kad dam gas,kao da će se ugasiti i onda od jednom odčepi i lijepo povuče,vlasnik ne zna u čemu je problem, znalo se dešavat da dođe do 40 km/h pa počme pucati iz auspuha,kad sam ja vozio nije pucao samo se gušio kako sam naveo,skuter je serijala mijenjane su karike i više je stajao u garaži nego što je vožen

matija84m:
Negdje vuce fals zrak.
Treba pregledat airbox i prirubnicu da se nađe di vuce, ako vuce.
Eventualno prestelat karb po potrebi i mora vozit.

dady385:
očistio karburator,usisne lamele i prirubnica mi izgledaju dobro,sve očišćeno i predihtano probao i s drugom svjećicom ali skuter i dalje trza kad dođe na 45-50km/h,u startu slabo kreće pa od jednom odčepi,uzbrdici također loše ide....ne znam da li ima veze i kazaljka od obrtaja malo radi a malo ne,ponekad naglo skoči pa padne,iz auspuha smrdi po ulju,pa me zanima da li je moguće da nije možda pukla karika,bivši vlasnik tvrdi da je bobina a električar tvrdi da to nije do bobine,evo video link pa obratite pažnju na 10,14-17i 41 sekundu u videu isto se vidi kako slabo starta nakon što se okrenem pa odjednom odčepi

aragonY:
Smrdi na nešto sa strujom... i nemoj ovo zvati gušenjem kad se čuje klasični zvuk troksanja odnosno "preskakanja" taktova. Gušenje je kada nastane tišina ili onaj zvuk mooo na odvrtanje gasa  ;D

Probaj drugu bobinu/cdi. I bobina i cdi su zajedno spakovani u jednu kutiju tako da može biti do toga..

SCANIA R500:
Tako je meni bilo..... Namotaji su bili problem....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju