Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 50->70 dario007
dario007:
U travnju 2021.g frend se poceo zalit da mu skuter upada u krvavu rupu i nema sanse da ponovno digne okretaje dok ne stane i ponovno krene.Reko daj dopeljaj se da vidim jer nisam bas shvacao sta se tocno desava,mislio sam da se guši,kad na kraju umro remen na nekih 5000km,stavio drugi remen za probu skuter leti.Tako da kad sam trebao naruciti remen veli frend zamjeni sta god treba,on je bas velika picajzla.Getriba je imala pojacani zvuk jos onda kad ga je kupio od mene,onda sam bio mijenjao lezaj kotaca i lezaj primara,ali zvuk nije nestao.Tako da sam mu sad ubacio i drugu getribu,zamjenio lezaj primara i kotaca ponovno i metnuo novo ulje u getribu.
Nove zadnje plocice i DOT ulje.Rolice,remen,mikroremen i tjt.Za mikroremen nisam bio siguran dal sam ga onda mjenjao kad sam ga slagao,pa reko uzmi i to za svaki slucaj.Mehanizam kurble je dobio luft na piksi,pa je zamjenjena piksa i preslozen mehanizam kurble.
upload a pic
dario007:
Nakon svega,opran,zlickan i predan frendu na daljnje koristenje.
dario007:
Vec tada je frend nesto bio zagrijan za neki 70cc setup jer je nakon nekog vremena i to postalo slabo,pogotovo kad je probao moj setup sa Sport pro mk2 i Nardom.
Pa ono kolko bi me to ispalo,pa bi nebi i na kraju u nekoj kombi se odluci on to slozit,Matija je donirao zaribani DR.evo,pa smo ga dali razbusit na 48.5 i kupili original klip i tako se to slozilo i postelalo.Isao je Polini iglicasti,rolice smo uzeli 7.2gr koje bi po potrebi olaksao i prerađen je airbox i postelno to sve skupa.Kako je skuter postao brži pocelo se osjetit i da fali balans na prednjem kraju,pa je balansirana guma.Dosao je i kratki RR umjesto dugog ZX-a koji je jako slabasan na DR.evu,dok kratka verzija puca od snage i momenta.Cak sam trazio neke ultra mekane federe kvacila,pa su neki sa minarellija rabljeni gore da dobijem katapult od 3500rpm
Tu nemam puno slika,pa stavljam sta imam
Tomi_ZG:
Složio si ga za Oskara
dario007:
I to je uglavnom to,od ugradnje kita je napravljeno jos nekih 4-5tkm i sad ga je frend ponudio da ga nazad kupim po cijeni koju nisam mogao odbiti,jos je i regan pred neki dan.Posto znam sve od prvog dana kako je kod njega jer sam ga odrzavao,onda je sve poznato...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju