Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 50->70 dario007
dario007:
Prica ide nekako ovako,u Veljaci 2020g sam kupio NRG powera koji je bio dosta umoran,ali za jako dobro cijenu,mislim da se radilo o 3000kn i ih VŽ ga dofurao doma.Plan je bio srediti ga i prodati dalje.Skuter je kupljen sa kvatom da se guši,ali je tu bila rms termogrupa i radilica sa luftom koja je blago čekićala,pa je trebalo napraviti generalku.Ovako je skuter izgledao.Lose polakiran,odrezan rep,rupa za seraf na protuoklopu i jos dosta sitnica koje je trebalo porijesavati.
dario007:
Onda sam nabavio novi rep koji nije rezan,pokrapo i napravio nosace na nekim plastikama,iz steka izvadio crne felge za koje sam kupio nove gume,napravio generalku na masini sa novom OEM radilicom i original termogrupom u top stanju koju je donirao Matija84m.Reparirana vodena,novi lezaji i semerinzi.Multivar je dosao sa skuterom i tada je prodan,jer mi nije trebao,a skuter isao u prodaju.Nova crijeva stavljena itd.Uglavnom napravljeno sve zivo i nezivo sto je god trebalo.
dario007:
imagehosting
dario007:
Tako se jos uredila estetika,pa su na felge stavljene trakice,pia znakovi na par mjesta,komplet lose polakiran skuter je brusen sa 1000,2000 i 3000 smirglom te kasnije ispoliran.
Da sad ne stavljam sve slike,izabrao sam samo neke.
dario007:
Evo i da vidite finalni izgled skutera
best free image hosting
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju