Tehnički kutak > Garaža
YAMAHA XMAX 300 2018. by laci2607
FujiiX:
--- Citat: Bullitt - 19 Svibanj, 2022, 12:04:33 ---
--- Citat: challenbeen - 04 Studeni, 2021, 15:35:09 ---
--- Citat: cpt_zeep - 04 Studeni, 2021, 14:19:42 ---I sam sam odnedavno vlasnik Xmax-a 300. POšto me ima u visinu (197 cm), nisam nešto zadovoljan sa postojećim vizirom, čak ni na najvišoj postavci. Vidim da Givi ima par modela, kao i Puig. Ima netko isto tako krakat da je kupio vizir s kojim je zadovoljan i da mu ne udara vjetar u kacigu?
--- Kraj citata ---
smanji ga na najnižu poziciju
--- Kraj citata ---
Osobno mi je taj vizir horor na X-Maxu i turbulencije koje stvara.
Doslovno je nemoguće voziti s Jet kacigom i naočalama.
I većina bespotrebno stavlja variomate i auspuhe na njega, ali drugi zadnji amortizeri, ulje i federi u vilicama i jače kočnice su ono što taj skuter treba.
--- Kraj citata ---
Da, u pravu si, ja ni s jednim nisam bio zadovoljan.
Originalan mi prekratak i onda mi lupa u glavu, uzeo povišeni Givi, a danas mi poludio vizir na zaobilaznici kada sam dolazio od Samobora prema Jankomiru.
Istina da oni jednostavno ne funkcioniraju dobro kada se ode preko 120 i onda kada krenu bočni udari vjetra... :laughing7:
ali ne da mi se ga skidat jer ima toliko letećih nemani, fale samo brisači naprijed :icon_biggrin:
laci2607:
Jedan detalj koji mi se sviđa s tech maxa je dodan danas i odlično se uklopilo, OEM alu podnice.
Poggiali:
super izgledaju, sad moras pazit da nogu ne stavis na njih, da ne zgrebes :toothy3:
laci2607:
Da se javimo malo nakon skoro 5000 km, trenutno smo na 16348 km. Jučer napravljen servis kod Grigiča (ulje, filter ulja i straznje disk pločice), jer sam odlučio mjenjati ulje svakih cca 3300-3500 km. Tocno se osjeti koliko skuter mirnije i tiše radi s novim uljem, ulje nakon 4000 km je već losije i ne znam kakvo bi bilo na 5000 km. Idući je veliki servis na 20000 km.
Sa skuterom sam oduševljen, nikad ne fali snage, udoban i mislim da je savršena mjera za svaki dan. Mjesta pod sicom more. Kofer mi je još uvijek u razmatranju ali su zbilja rijetki na oglasima.
Potrošnja je dok je bila zima i dok je gore bio veliki Givijev vizir 3,3, sad je zadnjih 3000 km 2,8 litara na 100 km. Putno računalo je točno u deci svaki put.
Evo koja slika da nije samo tekst
balki:
Odličan skuter i još bolja potrošnja :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju