Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio vs Minarelli vs Peugeot LC / 2t karb 50
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Listopad, 2021, 23:33:37 ---
--- Citat: matija84m - 05 Listopad, 2021, 21:21:45 ---Pezo sa 17.5 ide ko piaggio :dajmenemojj:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Ja stvarno ne znam ko prodaje te bajke,netko je očito preskočio terapiju
--- Kraj citata ---
A kaj mislis ko mu je to nadrobio neg suhy
PchelaUbica:
Nemate vi pojma , meni sf2 sa 24 karbom ide ko sp180.
Corector:
Da, zapravo kod potrosnje uvjerljivo najvise frustrira to kad imas malu autonomiju. Taj hidro pressing (ne onaj obicni), te zaista podmuklo razvaljuje iznutra s podsjetnicima gdje je najoptimnije stati prvom prilikom na jebenu bengu. Toliko ne volim taj feeling da sam svjesno ostao bez goriva u nekoliko navrata, pusti me da natocim i odem dokle.ide.
Najgore mi je bilo kad sam nedavno zapicio na more i digao potrosnju na 11l/100km, tank je 16l i morao sam ga jebavati i ljuljati kako bi svaku kap ubacio u njega jer bi na prvu bengu stizao s par desetak kilometara kusura, i tako 3x sto me je izludilo.
E onda sam morao smanjiti brzinu za dvostruko pa je to palo na kulturnih 6l :D
Inace, podrzavam skupocijenu gengu, previse se nas narod oTpustio pa idu 200m do ducana s autom, mislim da je to cisti bezobrazluk i rasipanje.
matija84m:
Nije problem sta ce litra goriva bit 14 kuna. Ali to povlaci i rast cjene hrane koja je iovako preskupa.
Dugorocno smo u velikoj gabuli zbog tog goriva.
gavranpero:
--- Citat: rs50e9 - 05 Listopad, 2021, 16:01:18 ---
--- Citat: JogFromYamaha - 05 Listopad, 2021, 11:58:09 ---ajmo napraviti natjecanje koji trosi najmanje ulja :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ditech trosi najmanje ulja :-)
--- Kraj citata ---
Manje od Morini karba ? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju