Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio vs Minarelli vs Peugeot LC / 2t karb 50
Bakonja fra Brne:
Još ćemo se vozit na -20 na skuteru kako bi ušparali koju kunu. Meni Kymco Spacer troši okruglo 4 l i sporiji je od Peugeota Elystara koji je trošio 4.2. Mali CPI Aragon troši sigurno oko 5.5, ali i ide puno bolje.
Meni je više od potrošnje bitna veličina spremnika za gorivo, a ne da stalno mislim da u negdje ostat od benzina.
Ja zadovoljan sa 70 km/h, a u ubrzanjima su svi navedeni do sada spori u startu, ali to je i do servisa.
Recimo Yamaha Neos koju sam imao priliku voziti ima puno bolji start. Kakvi su Gilera idr. ne znam,ali ako se vode kao najbolji u klasi onda su valjda i najbrži
Poggiali:
--- Citat: Bakonja fra Brne - 05 Listopad, 2021, 21:47:43 ---Još ćemo se vozit na -20 na skuteru kako bi ušparali koju kunu. Meni Kymco Spacer troši okruglo 4 l i sporiji je od Peugeota Elystara koji je trošio 4.2. Mali CPI Aragon troši sigurno oko 5.5, ali i ide puno bolje.
Meni je više od potrošnje bitna veličina spremnika za gorivo, a ne da stalno mislim da u negdje ostat od benzina.
Ja zadovoljan sa 70 km/h, a u ubrzanjima su svi navedeni do sada spori u startu, ali to je i do servisa.
Recimo Yamaha Neos koju sam imao priliku voziti ima puno bolji start. Kakvi su Gilera idr. ne znam,ali ako se vode kao najbolji u klasi onda su valjda i najbrži
--- Kraj citata ---
kaj aragon ima neki kit?
meni rely sa drevom trosi 4.5 l prosjek i onda jos rezervar 6 l skupa sa rezervom, onak, moram samo kazaljku gledati :/
Tomi_ZG:
--- Citat: matija84m - 05 Listopad, 2021, 21:21:45 ---Pezo sa 17.5 ide ko piaggio :dajmenemojj:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Ja stvarno ne znam ko prodaje te bajke,netko je očito preskočio terapiju
--- Citat: Bakonja fra Brne - 05 Listopad, 2021, 21:47:43 ---Još ćemo se vozit na -20 na skuteru kako bi ušparali koju kunu. Meni Kymco Spacer troši okruglo 4 l i sporiji je od Peugeota Elystara koji je trošio 4.2. Mali CPI Aragon troši sigurno oko 5.5, ali i ide puno bolje.
--- Kraj citata ---
Za Aragona je to stvarno previše ako je 50ccm pa da imaš ne znam kakav spuh na njemu,nekaj tu ne valja
Meni runner po gradu troši do 5 litara,to je kao dosta ajmo reć,ali to je piaggio sa spuhom,mada tu dosta igra moj stil vožnje,po otvorenoj može trošit 3 i pol,a performanse,eto ti video koji sam baš okačio u svoju temu pa usporedi sa svojim skuterima,uz to uzmi u obzir da je ovo izdušotina i da može ić još bolje
Poggiali:
Ide solidno runnerko...
koja fora je na piaggiu sa trokut filterom, jel taj daje vise zraka od onog malog?
Bakonja fra Brne:
A nema Aragon kit i samo jedan rezervoar sam potrošio. Možd a nisam dobro zabilježio. Za Kymco i Elystara sam 100% siguran, a za Aragona čekam žmigavce s E homologacijom da bi pristupio na tehnički. Nabavio sam serijski auspuh za slikanje na tehničkom ( hvala kolezi Zvonkecu na strpljenju ),.a Aragon ima ZX auspuh i solodno troši, ali i ide zadovoljavajuće prije svega zahvaljujući dobrim gumama i spuhu. Rezervoar mu je 8 litara, na Spaceru čak 12,. a za Elystara sam zaboravio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju