Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Jet Force C-tech ladan nece u obrtaje
JogFromYamaha:
Ide lose jer je cilindar kao i svaki dio patentiran znaci nema kopija tog cilindra koja je identicna, sama portmapa cilindra je isto tako patent i razlog zasto ide dobro ili ide lose.
Kupis RMS dobijes portmapu koja je losija od originalne i zato tako i ide.
Ja sam se nasrafao motora sto doma sto na servisu mali milijun i nijedan RMS cilindar nikada nije radio ni priblizno dobro ko originalni serijski cilindar.
Ako hoces da ponovno ide ko prije nabavi rabljeni cilindar koji je dobar i stavi nove originalne karike pa ce i biti rezultata.
Ante Spaj:
A nemam vise ni para ni volje kupovat nove dijelove za njega i ovaj set je bio dosta para stavit cu ja njega na pik pa neka jebe sebi mater s problemima više.
Tomi_ZG:
--- Citat: Ante Spaj - 03 Listopad, 2021, 19:40:25 ---Stavio je majstor RMS set u njega što nije najbolja marka na tržištu ali nije ni loša
--- Kraj citata ---
RMS je zadnje smeće,a to mi koji smo već dugo godina u ovome i imamo iskustva jako dobro znamo,nije to ni nikakva marka nego kineski cilindar koji se prodaje pod 10 različitih imena,a jedno od njih je i RMS,na piaggiu RMS 70 cilindar ide lošije od 50ccm originalnog cilindra,pametnome dosta
Ante Spaj:
A sta mi je najbolje rjesenje sad da nije priskupo
PchelaUbica:
Polovni original
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju