Općenito > Propisi
Položio napokoon :D ajmo sad mi svi po redu česitatje
vktr:
pa ja sam koristio kuplung, nisam valjda jedini primitivac koji ga koristi :toothy12:
yamaha ybr 125 ljepo sam naučio šaltati u tih 15 sati samo dosadi mi šaltanje stalno pa na semaforu kad stojim ne znam jel bi stavio u ler il bi držo kuplung, ako držim kuplung boli ruka, a ako stavim u ler onda opet prebacivat u prvu ma zaebano, ako ću ikad kupit pravi motor, onda će to biti automatik ona aprilia od 750kubika šta ima svakakvo šaltanje :toothy12:
mene isto naživciralo to okretanje glavom, npr idem iz 3. trake u 1. i još skrećem u ljevo u ulicu neku ,moram valjda 8 puta okrenu glavu ili kad zaobilazim neku smetnju na cesti isto tako, moram skrenut desno a smetnja na cesti i sad žmigam ljevo i sad više ko će znat jel ću skrenut ljevo il desno, aa ma boli me k. prošo sam to je bitno, dalje je tak svejedno :icon_biggrin:
sad meni na onoj potvrdi zaokruženo samo A1 a M prekriženo, kako to?
znam da s 18 dobivam A2 (250 kubika)
kako ide za A?
RimSo:
Čestitam.. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
skuterFan:
e i ja isto na tom yamaha ybr 125 vozim....kak mislis saltal bez kuplunga? kaj se to moze? a ja na semaforu drzim kuplung jer mi se neda mjenjat iz lera u prvu ....a najgore mi je jedno brdo blizu poligona i na njemu ti je znak stop i moram stat nasred brda... majku ti ***** drzim gas do 10 tisuca okretaja i lagano pustam kuplung motor ne da se dere neg place....u koju si ti auto skolu iso?
..::IVKULJA::..:
svaka cast;) hehe...ta ybr je tako smece da to nema nigdje...kad sam polago prije 3 godine tek je stigao u autoskolu..instruktor mi davao da idem drzat pun gas lol...sjecam se da sam kretao iz blokade i cupkao nazad da vidim jel ide na tocak..
vktr:
nije smeće mogu ti reći :D
i ja sam mislio prva 3-4 sata da je smeće, al kad sam naučio di lovi kuplung i šaltat onda je postajalo sve bolje i bolje.
@ skuterfan ti si isto kod autobusnog na poligonu?
ja sam AMC meni isto smeta to brdo, ali smiješ se popesti gore :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju