Općenito > Propisi

Položio napokoon :D ajmo sad mi svi po redu česitatje

(1/7) > >>

vktr:
Hhaha :toothy12:
znam da nije niš posebno, nisam jedini, al za mene je posebno kak sam nesposoban što sam uspio opće položit i to izprve(kad me vide kako vozim, svi će pitat ko je njemu dao vozačku :icon_biggrin:
Još od ljeta se jebajem s tim i napokon danas, izprve sve uspio, ispit je trajao manje od 10 minuta, napravio krug po kvartu i kaže mi idemo nazad do poligona ali onako ozbiljno, mene oblio ladan znoj :icon_biggrin: mislio da sam fulo nešto pa sam se usro... kaže on meni spakriraj se sa strane i uđi a auto....čestitam položili ste  :laughing9:
hahahah
I na poligonu dok sam vozio baš nasred poligona prolazili su oni 2 majmuna  šta na red carpetu imitiraju anticu i simonicu gotovčevu i druge zajebancije,  :toothy12:
ja puko u smjeh, onaj fraer s bjelom kosom...hgahahahahah.
Iako sam na satovima vožnje više puta prošao kroz žuto, 2 put čak i kroz crveno, a danas me skoro auto zgazio sa 100kmh dok sam se ubacivao na cestu  :laughing1:
unatoč svemu tome uspio sam sve ljepo isprve, i sam se čudim kaj sam dobil vozačku  :toothy11:
koji sam ja kojn :laughing7:

i što je najbolje u svem tom, sad nemam motora opet sranje napravio s njim(stavit ću temu kad poslikam) :laughing6:
ali nema veze ja sam sretan sad

Tek sad vidim da sam pretjero sa smajlićima :-X

skuterFan:
hahha, svaka cast....ja sam do sad sve iz prve i jos sad u srijedu imam voznju....valjda cu i to polozit iz prve, al da ne copram.... :icon_thumright: :icon_thumright:

vktr:
Eto tako, ako ćeš imat ovak nekog ispitivača ko ja, da je dobre volje, ne moraš se brinut čak i ako si nesposoban ko ja :frajer:
ja sam tak bio nervozan...ccc ali swve je ljepo prošlo, a danas baš zakasnio 10 minuta u policiju da poberem vozačku  :(

e da trebaš imat i sreće da te kiša ne ulovi, ja sam baš završio i počela kiša :laughing7:
ako imaš dogovoren ispit i počne kiša onda te opet moraju prijavljivat i opet čekanje 2 tjedna, bar mi je tak instruktor reko

skuterFan:
hehe....valjda cu imat srece....meni je frend taman sjeo na motor i pocne padat kisa i tih 10 min kaj je polago je padala kisa tu srijedu.....koji peh i nije polozio jer nije stigo stat na pjesacki....a naj gluplje mi je pravilo ono s glavom...pa gledam ja sve nemoram micat glavu za 360 stupnjeva....vec me boli vrat...a na cem si polago?? ja polazem na yamahi nekoj kuplung joj je sjeban do jaja... :toothy9:

2TDottore:

--- Citat: skuterFan - 30 Listopad, 2008, 17:43:50 ---hehe....valjda cu imat srece....meni je frend taman sjeo na motor i pocne padat kisa i tih 10 min kaj je polago je padala kisa tu srijedu.....koji peh i nije polozio jer nije stigo stat na pjesacki....a naj gluplje mi je pravilo ono s glavom...pa gledam ja sve nemoram micat glavu za 360 stupnjeva....vec me boli vrat...a na cem si polago?? ja polazem na yamahi nekoj kuplung joj je sjeban do jaja... :toothy9:

--- Kraj citata ---

ko jos koristi kuplung.saltaj bez njega.nije tvoje bas te briga.  :laughing7:

Cestitam vktr.sad samo pamet u glavu i same gassss. :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju