Općenito > Propisi
Položio napokoon :D ajmo sad mi svi po redu česitatje
vktr:
--- Citat: keko_aprilia - 30 Listopad, 2008, 22:01:32 ---nije ybr smece ja san sa njin zna vozit svaki vikend tj jos vozin za gust do dubrovnika ili do sibenika hehe boli me k**ra* ...dobar motoric za naucit vozit
--- Kraj citata ---
e pa to ja kažem, to ovi koji ne znaju vozit jkažu da je smeće :icon_biggrin:, ali stvarno je ok motorček
keko_aprilia:
--- Citat: vktr - 30 Listopad, 2008, 22:16:54 ---
--- Citat: keko_aprilia - 30 Listopad, 2008, 22:01:32 ---nije ybr smece ja san sa njin zna vozit svaki vikend tj jos vozin za gust do dubrovnika ili do sibenika hehe boli me k**ra* ...dobar motoric za naucit vozit
--- Kraj citata ---
e pa to ja kažem, to ovi koji ne znaju vozit jkažu da je smeće :icon_biggrin:, ali stvarno je ok motorček
--- Kraj citata ---
da za prve kilometre na motoru nije los bolje sa njega derat kozu na ucenju nego sa nsr-a ka ja hehehehe al jebes ga ...ko voli motore voli svaki motor ka i ja :) meni sve na dva tocka dusu dalo :) :laughing6:
cvele60:
Aj nek je sa srecom -dabogda doguro do R1 :icon_biggrin:
Tommek:
sretno kolega
vktr:
hahahaaa kako sam slavan
djelim autograme ko oče nek se javi :toothy12: :toothy9: :redface: :icon_biggrin: :toothy10: :toothy11: :laughing11: :laughing3: :laughing9: :laughing1: :laughing11: :laughing3:
A možda ni ne budem trebo menjat radilicu :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju