Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
aprilija top:
ova bacva mi je top daje jeben moment
challenbeen:
daaaa, i na 50 i na 70 cc je brutalno startan skuter sa ovim spuhom... 7,2 role su mu sad i povlači super. 7.000 rpm je oko 45-50 km/h putne brzine sa trenutnim setupom... 50+ km odrađeno do sad, sutra ako ne bude Bure a bude Sunca, nadam se da ću preć još 50-ak km
challenbeen:
Evo 100 km od razrade prošlo, vidim da je sve u redu, bez čudnih i nepoželjnih zvukova, nastavlja se daljnjih 200 km razrade, ali ovaj puta sa kompletnim plastikama koje su danas složene, oprane i polijepljene do kraja. Za sad sam zadovoljan, jedva čekam testirati full speed.
Čudno baš, klinci iz okolice za revers tražu po 700-900 kn, gledam jel nov, kad ono prahistorijski prefarban 4-5 puta ::) nikad sriće hahah
challenbeen:
Danas išao do Paga na bezinsku, ulio samo 4 litre benzina (full tank) haha, i krenio đir po Pagu, završio u Vlašićima pa tek kući. 7.200-7.500 rpm cca 50-55 km/h - točno 55 km odrađeno jutros. Naglo se naoblačilo, pa mi malo ledeno, a i bojao sam se kiše, pa je parkiran u radionu :dontknow:
matija84m:
E mrale lako se ti vozis. Da vidis kod nas hladnoce nebi ti palo na pamet sjest na skuter :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju