Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (15/68) > >>

matija84m:
Nije 50
Drevo 70 je slozen.

challenbeen:
Da da drevo70, mislio sam da se prati tema i projekt.

Zadnja felga je od Lovre iz Benkovca, proda mi je nju, a blokove (ove sto su novo složeni) dao gratis. Hehe

Poggiali:
pre cesto mjenjas bolide, ne zapamtim sve :P

nije cudo da se tak sexy cuje  :D

challenbeen:
Imao sam premalo danas vremena za bilo što raditi, tako da sam odradio samo noćne sitnice. Pregledao sam sve plastike koje su rastavljene, i primijetio sam da je jedna razvaljena i već krpana. Jednostavno mi je promaknula. Očistio sam staro ljepilo, te sam staklo-plastikom zakrpao drugu stranu. Za sad neću ništa skidat, niti brusiti, jednostavno će ostati sve u originalu do daljnjeg.

Čistio sam i pregledavao ostatak skutera koji je ostao otkriven, te sam se jednu 5-6 minuta divio kako je sve čisto i uredno...  :headbang:

Kako sam ja blesava osoba i volim da mi je sve tip top i po špagi, odlučio sam izvaditi van Valvoline ulje da ga mogu zamijeniti sa miljenikom MSE. Ocijedio sam posljednju kap iz spremnika, i onda sam odlučio skinuti filter. Ostao sam paff kad sam vidio neku vrstu želatine na filteru. Oprao sam ga, ispuhao, promijenio gumicu i vratio sve nazad kako je bilo. Natočio sam naravno punu litru Motul Expert Scooter, i nakon 6 kilometara, osjetila se razlika u mirisu... o da..!

Uskoro ostaje još pregledati vakum pumpu goriva, a i ozbiljno razmišljam o zamjeni kompletnih crijeva. To za sad nisam napravio jer mi se neda, a i zaboravio sam gdje je Pero naručio ona super silikonska crijeva hahahah ... neke dijelove su mi ljudi poslali, neke dijelove još tražim, svejedno, sad traje razrada sa bačvicom, vozam se po selu na 7.000 rpm što je oko 40-45 km/h po satu, ljudi me gledaju što mi je.. hahah za sad sam napravio 50 kilometara razrade, ostaje još minimalno 250 km.

matija84m:
Za crijeva je rekao AG moto rijeka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju