Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (2/68) > >>

Corector:
Prvo sam vidio PU tablice i reko, maaa nisi valjdaaa hahah
Brutalnooo, i tripcina i odlican ulov, i ispostovacina. Nema boljeg spoja :D
Ludost na visem nivou hehe
Na kombinaciju guma sam pao u nesvijest, respect covjeku koji ih je stavio.

SCANIA R500:
Čestitam mrale.... Nema boljeg osjecaja kada kupiš zamorče i ne njemu tripneš kući.... Fenomenalan osjećaj...  :headbang:

challenbeen:
Spletom okolnosti, nisam mogao u Puli pregledati skuter, nego doslovno pouzdat se u zvuk skutera tokom polaska (mašina jel radi zdravo) i krenuti odmah. Avantura je bila za oskara, izvuklo me to što sam se prošlu nedjelju tuda vraćao sa GO iz Pule baš istim putem, pa mi je bilo lakše i put sam znao. Priznajem vam odmah da ne znam dali bi na 50cc ikad više tako išta ponovio ovako ludo, ali očito je ovo ono bilo jednom ludo u životu i sad znam kako je vama... izguštirao sam se i ponoviti ću to. Al sa 70cc  :headbang: Imao sam sreće moram priznati, odlučio sam se na kupnju (opet tu sam morao i put uračunati) kad sam vidio kakve lik gume ima na Poweru i kakve gume stavio na Beverly 250 (pirelli angel sccooter) i da je sve servisirao što mu god to značilo iako je skuter kupio u 6 mjesecu za ženu, i da ga je kupio sa 00000 km na satu, jer čovik njegov frend (prvi vlasnik) od kojeg je kupio godinu - dvije stajao u garaži bez baterije. Uzeo sam ga od njega sa 102 km, i kao žena neće da ga vozi do posla itd itd.. sad... nezz

No dobro, vama svima hvala na javljanju i podršci, moram vam priznati da to stvarno jako puno znači. Jučer nisam mogao radi obaveza niti taknuti skuter, a danas ću se makar provozati i otvoriti deklo i pregledati sitnice ... pa se tipkamo još danas  :frajer:

e da, ako tko ima, tražim: multivar ili hispeed, drevo70, 7% duži sekundar, yasuni r, bočnu nogaru, i trokutasti airbox...  :help:

Corector:
Taj bivsi vlasnik zaista extremno mnogo voli svoju zenu.

SkejterKlido:
Sretno s projektom :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju