Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (47/68) > >>

challenbeen:
Ono kad si lijen promijeniti crijeva i pumpu pa te košta to po prelipom vremenu kad si se narajca za vožnju ...  :toothy3:

Skinuto, rastavljeno, i za sada treba proć samo šoping. Pa će doć update. :glasses9: :headbang: :icon_thumright:

Corector:
Sreca pa se lako mijenjaju. Na tim Powerima i Runnerima ce poceti masovno pucati jer su dotrajala do krajnjih granica.

matija84m:
A sta je bas crkla pumpa goriva ili?

challenbeen:

--- Citat: matija84m - 17 Siječanj, 2022, 15:40:42 ---A sta je bas crkla pumpa goriva ili?

--- Kraj citata ---

Iskreno pojma nemam, ali mi se počeo gušiti pod punim gasom u zadnje vrijeme i to sve češće i češće. Kako mi je Rade rekao može bit da je loše plovak poštelan, ali onda bi valjda tako bilo od prvog dana?? Tako da sam išao gledati od ispod stanje, i vidim da pumpa slini, i onda sam išao prvo ispustiti gorivo tako da sam taj pipac/filter prvo izvadio i na žalost za sad sam stao samo na tome. Preventivno ću promijeniti i pumpu goriva... Ionako mi je to bilo u planu pošto je sve ionako tip top  :frajer:

--- Citat: Corector - 17 Siječanj, 2022, 15:00:03 ---Sreca pa se lako mijenjaju. Na tim Powerima i Runnerima ce poceti masovno pucati jer su dotrajala do krajnjih granica.

--- Kraj citata ---

Slažem se sa tobom u potpunosti, kad malo bolje razmislim ovo je skuter star 16 godina... Dobro je i trajao pogotovo kad je došao u moje ruke na moj režim vožnje a i treba opskrbiti 21 karb gorivom  :icon_scratch:

challenbeen:
Up to date.

Kupio sam novu vakum pumpu kao i sito, i ugradio sam ih, stavio sam kompletno nova crijeva, napunio rezervoar gorivom, i nakon 4 sekunde verglanja skuter upali  :headbang: ja preponosan na sebe što nisam zaj*bo vakum i dovod goriva hahaha ... skuter radi, a sad vidit ću jesam li riješio problem i sa gušenjem samog karba u punom gasu nakon nekog vremena...

Ostao je za sada jedini problem što se rascvjeta ovaj pipac gdje se kači crijevo za hlađenje. Tako da njega moram zamijeniti. Pošto znam da postoji i plastični i aluminijski, bacam se u potragu za aluminijskim !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju