Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (46/68) > >>

challenbeen:

--- Citat: Corector - 09 Siječanj, 2022, 10:59:15 ---Jel'da je fora gledati svoju pilicu iz druge perspektive? Da se tu zapazit stosta. :happy6:

--- Kraj citata ---

HAHAHAHAH da... samo sam se divio što imam. Dalo mi je samo snage da kad prodam v-stroma umjesto maxi skutera da kupim još jednog powera reda radi hahahaha ... i da, gledajući ga ovako, skužio sam kakve sve stvari moram napraviti od ulaganja, a to i nije baš sad neka velika cifra, jer je većinom sve već odrađeno. Tipa zadnji amortizer, novije vilice, i eeeventualno prefarbat skuter  8)

--- Citat: Corector - 09 Siječanj, 2022, 10:59:15 ---Deklo ce biti malko svjetlije, al dobra je i ta nijansa.

--- Kraj citata ---

Pa ova nijansa je nijansa 1k Špric kita od CarSistema kojeg mije MIC preporučio, za ovako male sitnice koristim isključivo njega... na većim stvarima koristim 2k 4CR špric kit, a ovime eventualno završim kad treba izvuć površinu da bude glatka...

challenbeen:
Dosadašnjim iskustvom pituranja dekla, ispalo je za sad - nikad bolje. Jako sam zadovoljan rezultatom, nadam se samo da barem neko vrijeme neću ogrebati učinjeno hahah  :icon_thumright: :icon_thumright: što se tiče mehanizma kurble, bilo je već presloženo, ali sam izvadio da mogu ofarbati, tako da ću posložiti kada mehanizam kupim nov jer mi sad nema nikakvog smisla stavljat ove napola puknute i slične dijelove.

Sa 85 diznom (na fotki dole) mi je bila nekako presiromašna, pa sam onda vratio 88 diznu. Za sada što sam probao je sve u redu samo sam morao doštelati ler. Kad sam vadio svjećicu, mislim da sam je ja pukao hahah no nebi se htio zaklet da je do mene ... Stavljena je nova RN1C pa ćemo posli 50-ak km pogledati svjećku opet.

Vragolasti Denis:
Kolko naplacujes lakiranje , ja ti donesem svoj od jetforca.

challenbeen:
sve se možemo dogovoriti, ali 70% cijene ti ovisi jel treba brusiti/pijeskariti  :headbang:

DNKZ:
Lijepo, lijepo👍

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju