Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
challenbeen:
Blokada konačno danas složena, krajnja je sad 45 km/h, vraćena je plastika... još ću testirati par puta da budem 100% siguran jel to to... na gornju rupu gdje je prvobitno zamišljen prekidač ide jedan drugi prekidač za ON/OFF struju za punjač mobitela. Utor za sam punjač mobitela ide na ovu plastiku poklopac na kojoj je sad sam prekidač za blokadu...
Uskoro neki update... možda sutra padne đir je ipak danas bilo 14 stupnjeva, a sutra navodno 18 zovu xd
matija84m:
Vise nego ugodnih 18°c :headbang:
challenbeen:
Nit se upalio danas kamoli se provozao sa njime hahaha ... Jbg, jučer došla ponuda za frenda kojem sam slagao Runnera, da bi se on vozio ovih dana, bla bla, da mu prodam kvačilo, zvono, i da složim u polutke njegove, ja reko nema problema, lik dao 600 kn, ja mu još poklonio novu OEM piaggio centralnu i stavio gotovo nov remen na skuter, i evo dečko se voza a meni Power stoji. Ali zato sam 30tak km napravio sa stromom ;D (+200 kn za deklo, tako da sam sad prisiljen konačno pobrusiti novo deklo, i konačno ga ofarbati)
challenbeen:
Prvo da se ispričan, razbio sam staklo kamere na mobitelu, tako da će neko vrijeme fotke biti šugave.
Jučer mi je bio vesel dan. 80 kilometarski đir do neke ekipice u okolici. Ja sam išao na V-Stromu dok je kum vozio Powera. Znači, svih 80 km sam gledao skuter kako ide i kako leti po tim Paškim cestama ;D ;D Prije polaska, morao sam ga raskopati i očistiti karburator jer mi je na odušniku ispuštao gorivo kad sam ga pokušao upaliti, nakon toga, sve je bilo dobro. Taman sam bio smanjio dizni sa 88 na 85, pa se bio u vožnji par puta ili ugušio ili RN1C svićica odradila svoje. Nadam se da ću se danas sa time pozabaviti. Posli vožnje, po šmirglao sam deklo i zadnji nosač blatobrana i vilice iz dekla, te sam bacio špric kit u nekoliko puta. Danas ide brušenje dekla i nosača blatobrana, pa ćemo vidit u koju ću boju ofarbati, hoće biti L041 ili RAL9006 ...
Corector:
Jel'da je fora gledati svoju pilicu iz druge perspektive? Da se tu zapazit stosta. :happy6:
Deklo ce biti malko svjetlije, al dobra je i ta nijansa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju