Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
Vragolasti Denis:
Najbolja blokada je mehanicka blokada. Mene na tehnickom ne pustaju sa elektricnom. Covjek mi kaye da skuter mora biti glasniji na valjcima. :sad3:
Corector:
--- Citat: Vragolasti Denis - 20 Prosinac, 2021, 11:05:37 ---Najbolja blokada je mehanicka blokada. Mene na tehnickom ne pustaju sa elektricnom. Covjek mi kaye da skuter mora biti glasniji na valjcima. :sad3:
--- Kraj citata ---
Nek ti izmjeri buku onda. Jel to on hoce reci da se sankcionira preniska buka? :toothy12:
challenbeen:
Pero, da mi peksy nije poklonio blokadu ja je u drugoga ne bih ni uzima osim u tebe, to nek je jasno... Ja sad ne znam što drugo da radim nego da nabavim drugi prekidač i zadovoljim se njime.
Denis, ne vjerujem ti to... Ili ides preko 45 ili ne ides ispod 45. Nema dalje
dario007:
Koliko znam nije propisana najniza brzina,tako da moze ici i 30km/h,samo ne smije ici preko 45+10% tolerancije,znaci 49.5km/h.Meni BB 180 ide 49km/h i prebrz sam manje od 1km/h jer mi u prometnoj pise 44km/h umjesto 45km/h,a vise ne mogu smanjit jer ne radi dobro onda.
Zigas:
--- Citat: dario007 - 20 Prosinac, 2021, 19:09:15 ---Koliko znam nije propisana najniza brzina,tako da moze ici i 30km/h,samo ne smije ici preko 45+10% tolerancije,znaci 49.5km/h.Meni BB 180 ide 49km/h i prebrz sam manje od 1km/h jer mi u prometnoj pise 44km/h umjesto 45km/h,a vise ne mogu smanjit jer ne radi dobro onda.
--- Kraj citata ---
Smanjiš pritisak zadnje gume na 0,8 bara i onda je OK.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju