Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac

<< < (42/68) > >>

challenbeen:

Malo sam danas provozao ljubimca... Koliko sam stigao, jer sam popodne slagao blokadu... blokada je složena, najbolje što sam mogao, samo je problem kad sam sve završio, nekako mi se raspao sam prekidač ON/OFF ... tako da sam ostao u šoku, i bez mogućnosti štelanja same elektronske blokade.... i nekim čudom, izletio mi je feder sa polumjeseca što znači da ga sad opet trebam slagati hahahahah ..... ubiću se. ali neću dok ga ne pobrusim do kraja i pošpricam...

matija84m:
I meni se taj prekidac rasipao i nisam ga nikad slozil vise :bem__mu:
Otisao u trgovinu sa auto djelovima i kupio novi. Nije tak mali ali sluzi svrsi.

challenbeen:
Sad mi je lakše u srcu... jer stvarno ne znam kako se uspio raspasti a prvog sam ga ugradio hahaha... nadam se da ću baviti neki prekidač na botun (dugme) :icon_tongue:

Corector:
Postoji ti vise razina kvalitete tog klasicnog kip prekidaca. U toj blokadi su sve komponente najjeftinije moguce, ni zica nema udio bakra koji treba imat, ni izolacija nije na nivou, ni metalna stopica koja bi mogla biti deblja i tako to ako cemo u detalje.
Dan danas koristim takve prekidace na vozilicama.

Problem je sto ljudi ne kuze, pa ce radije zadovoljit kineza + onoga tko uzima marzu na cisto (interes mu je samo sto veci profit), dok se neciji trud tko to izradi i moze prilagoditi zahtjevima ne prepoznaje. To je samo jedna nebitna stvarcica, ali od sitnica se uvijek krece ka necemu vecem.

PchelaUbica:
Eee zato je corector doktor za blokade 💪

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju