Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
dario007:
Premalo je to okretaja za R-a,blize to 10soma mora biti.
challenbeen:
Posli finalne razrade prebacit ću se na 9.800-10.000 rpm... za sad mi je dobar i ovako... sa MC3 sam cijelo vrijeme bio na 9.000 rpm i bio sam dosta konkurentan :icon_biggrin:
challenbeen:
aprilija top:
Bas ko da ima limeni zvuk 😂😂💪💪
challenbeen:
Šok i veverica.
Danas bio dan bez kiše, i naravno ja odmah opalio 50-etak kilometara po okolici ... i u povratku se sjetim da bi mogao testirati krajnju. 100 km/h GPS. Dođoh doma, zamijenio getribe, stavio 7% duži i otišao se provozati na istoj ruti, dobijem identične rezultate hahaha i tako... večeras sam čak donio novi CIAK 9ah akumulator, formirao ga, spojio, i podesio sve. Za sad sam zadovoljan. Ostala su mi 2 stara aku koja gotovo nemaju tekućine u sebi. To ću morati provjeriti gdje ima za kupit te kiseline da ih napunim i pokušam isponova formirati.
Za sad mi jedino pitanje ostaje kako mi je ostala ista kranja. Naime, mjerio sam i potrošnju na skuteru, 5,25 litara na 100 km. Čudno, sa 17,5 karbom i 82 diznom očekivao sam oko 4,5 litara, ako uzmemo u obzir da sam na MC3 modelu sa 21 karbom i 85 diznom imao potrošnju ravno 6 litara...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju