Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2006 ex Challenbeen; by ju3ac
matija84m:
Deklo voli puknut kad se lupa nogom po kurbli. Jbg treba bit njezan kod kurblanja, ako vec moras kurblat.
Ja bi u to deklo stavio novu piksu i slozio kurblu. Drzat ce to dovoljno. Ionako se skuter pali na gumb, a kurbla je tu za svaki slucaj i za to ce bit ok.
challenbeen:
Pročačkaj opet po temi... Aluminij je puknut... Piksna je u 20 komada...napunio sam je sa stakloplastikom, tako da je sad zatvoreno. U aktivnoj sam potrazi za drugim ispravnim deklom. Kurbla mi je neophonda, da ljudi ne mislu da sam Pero PureJet. Hehe salim se malo.
Sve u svemu, danas sam se rugao sam sebi, bocnu nogaru od MC3 sam pokušao montirat na powera, al nema nikakvog smisla ni logike da se stavi hahah... I nju moram nac novu...
matija84m:
Vidio sam da. Klasicno pucanje dekla od lupanja nogom po kurbli.
Djeluje da ima dosta mesa u deklu da se stavi nova piksa i trebala bi bi drzat dovoljno.
Dok se ne pojavi novo deklo koje je cjelo
Corector:
Cemu kurbla? Godinama je ne koristim, trebala mi je samo u Madjarskoj :D
challenbeen:
A što da vam rečen, to vam je tako... Zvuk prejeben. Možda je čak mrvicu bolji nego što ga se sjećam sa MC3. No dobro, jako sam zadovoljan kako vuče. Maknuo sam naravno, ovaj puta sve blokade odmah, i u topu i na grani, nauljio sam ga specijalnim uljem koja je namijenjena za visoke temperature, stavio sam odmah ditech polutke, getriba je za sad ostala serijska, Yasuni R je montiran, i provozan 300injak metara, mokro je, nisam htio više... Jao kako dižee zadnji kraj... 6,8gr rolice su mislim pogođene za ovaj setup. 9.200 okretaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju