Tehnički kutak > Tuning skutera
Honda Dio --- Projekt zavrsen Maca se probudila
mrcina:
ajd me prosvjetli gdje i kada.
išo bih ako ništ barem pogledati što nude.
Sugar:
ako ne baca iskru,onda nece ni na kurblu upalit
ja bi reko da je tu brava u pitanju,probaj stavit od nekog drugog skuta bravu ili prebrikaj zice pa da mozes verglat bez brave i onda samo odpojis zicu i treba se zgasit
ADRO 3:
scoot mislim kupit u malom motu
napravio sam ono sa bravicom stavio sam drugu i prespojio zice i opet nista
skuzio sam da su zice negdje u kratkom spoju
jer svako malo ode osigurac
Punisher:
Uglavnom može ti bit svašta.
A za ovaj dio oko kurble što si pitao - ona ti nema veze s elektronikom (direktno!), ali svejedno elektornika na skuteru ti mora štimati da bi ti se skuter upalio. Kurbla ti je vezana na osovinu na kojoj se nalazi variomat kao i starter, samo što ti svojom snagom ručno zavrtiš tu osovinu da bi upalio skuter. Starter ti to isto radi samo što osovinu zavrti elektromotorom.
ADRO 3:
scoot je proradio MAGICNO neznam sta se desilo cudeso
iso sam jos jednom onako prije servisa izvadit svjecicu spojit na kapicu, dodirnut metal i verglat.... i cudo poceo je magicno bacat iskru
neznam sta ali nakon nekoliko pokusaja upalio je cudesno valjda je negdje bio kratki spoj pa su se zice prestale dirat :dontknow: bo? nije vazno uostalom kada radi perfektno
DANAS JE IZMJERENA TOP SPEED HONDI DIO I DOGURALA JE DO 102 KM/H :headbang: :headbang: :headbang: NA NOVO KUPLJENOM DIGITALNOM BROJACU
UKOLIKO JE IKO IKADA NA SERIJALI OD 50 CCM IZMJERIO TOLIKO NEKA MI SE JAVI
UKOLIKO MI NEKO NE VJERUJE KADA DOLAZITE U RIJEKU MI SE JAVITE
SUTRA CU PRIKLJUCIT KAMERU NA KACIGU PA CU SNIMAT BRZINOMJER I UPLOADAT NA YOUTUBE DA SVI VIDITE
SUTRA CU TAKODJER POSLIKAT SCOOT I NJEGOV MOTOR DA SE UVJERITE :glasses9:
ADMIN I MODERATORI MOZE LOCK SUTRA NAKON STA DAM LINK VIDEA I SLIKA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju