Tehnički kutak > Tuning skutera

Honda Dio --- Projekt zavrsen Maca se probudila

(1/4) > >>

ADRO 3:
ovako imam jednu hondu dio.... prica o njoj seze daleko neda mi se sada pricat padano vise puta burna povjest

dakle vozim se ja jedan da i normalno okrenem kljuc u bravi i izvadim ga da bi zagasio scoot a on i dalje radi meni nije jasno ja zacudjen i podovo guram kljuc okracem on off nekoliko puta i nis. nakraju sam ga zagasio tako da sam ruku prislonio na karburator koji strsi van i scoot se zagusio i pogasio (inace scoot nema niti airbox niti gljivu samo goli carb) onda sam ga opet zapalio i pokusao izgasit ali nista nakon nekoliko okretanja scoot se zagasio...

sljedeci dan ja sjedam na njega i palim ga a ono nis vergla i nis nakon toliko verglanja da e osjetno vidjelo oslabljenje baterije  :toothy3: odustao sam izvadio svjecicu i prislonio je na metal (da vidim dali iskri) i poceo verglat i nije iskrilo.... otvaro sam scoot poskido sve plastike pratio zice i nista nikako naci kvar...

tada sam otisao kod servisera (ne ovlastenog) i tamo su mi rekli da to nece moci proci ispod  500 kn  ovako scoot ne vrijedi ni 200.
sad neznam sta cu ako neko od vas zna i dolazi u rijeku ili zivi tu a volio bi se upustiti u jednu avanturu  :toothy12: sa mojom hondicom neka mi se javi pa da to napravimo jer zao mi je scoota ipak bio je brzi od jedne aeroxice sa mhr kompletnim setupom i pustio ga je oko 100 metara na utrci na 200 metara inace motor je kompletno serijski....  ukoliko se neka dobra dusa javi da mi pomogne bio bih jako zahvalan  :toothy10:  krajnja mu je brzina oko 95 do 100 ja bar mislim mislim sat pokazuje do 60 a kazaljka se okrene za jos 90 stupnjeva i pocne rusat u unutarnju plastiku brzinomjera znam da nije moguce scoot je pun misterija ali da serijala ide tako brzo bez airboxa ili gljive nije mi bas jasno ....  :dontknow: kao sto rekoh scoot je pun misterija  :dontknow:

hmm nemam kurblu... dali bi preko kurble zapalio? dali paljenje preko kurble ide preko zica ili ne? hmm ima ko ideju kako improvizirat kurblu ako bi palilo sa kurblom ukoiko je struja u k....

ZATO MOLIM VAS  :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

nemam sliku moje honde slikat cu je ovih dana pa cu stavit kompletno slike inace ovako izgleda

Mr J:
mislim da je bravica otisla ali treba uzeti ispitivac za 12V i sve pogledati...

ADRO 3:
bravica ispitana i radi savrseno sve super mora da je negdje drugamo problem

Mr J:

--- Citat: ADRO 3 - 01 Siječanj, 2007, 17:30:41 ---bravica ispitana i radi savrseno sve super mora da je negdje drugamo problem

--- Kraj citata ---
Ali kada si okrenuo kljuc, tj. izgasio kontakt, morao se ugasiti, neznam sto bi drugo bilo ako ne bravica! Jer bravica djeluje kao prekidac...

ADRO 3:
booo?  :dontknow:

vjerojatno idem po novi scoot sutra ima za kupit policijski scoot za 800 kn u voznom stanju ko bog

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju