Ostalo > Razne offtopic teme :)
Jeste se popisali?
dario007:
Na nikakva pitanja ne odgovaram niti dajem kakve informacije,o sebi i svojim ukucanima niti pustam u dvoriste ikoga.
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 14 Rujan, 2021, 05:18:07 ---Na nikakva pitanja ne odgovaram niti dajem kakve informacije,o sebi i svojim ukucanima niti pustam u dvoriste ikoga.
--- Kraj citata ---
U tom slucaju najavljene kazne 2000-5000kn
matija84m:
A na cije ime ce pisat kaznu ako neznaju tko tu zivi?
Bitno da ce neko pokupit finu lovu od tog izmisljenog posla, a radit nece nista.
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 14 Rujan, 2021, 06:25:53 ---A na cije ime ce pisat kaznu ako neznaju tko tu zivi?
--- Kraj citata ---
Pa nece kazne pisat drzavni zavod za statistiku koji radi popis, oni ce samo prijavit odbijanje sudjelovanja u popisu, a drzava ce se pobrinut da kaznama napuni proracun jer im to dobro ide i inace ;D
S tim da kazna nije za kucanstvo nego za svaku fizicku osobu.
Da li ce u praksi biti jako revni kod kaznjavanja, ne znam, sumnjam, ali, najavljeno je i vrlo moguce. Bit ce sigurno i podatak o kolicini naplacenih kazni, i to je statisticki podatak :D :D :D
--- Citat: matija84m - 14 Rujan, 2021, 06:25:53 ---Bitno da ce neko pokupit finu lovu od tog izmisljenog posla, a radit nece nista.
--- Kraj citata ---
Odradi to online i trosak nije 40tak kuna nego 8 ako sam dobro zapamtio, tako nesto.....
3alfa3:
Ne znam kaj dramite oko popisa stanovnistva, pa ne traze vas kreditnu karticu i pin. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju