Ostalo > Razne offtopic teme :)
Jeste se popisali?
JogFromYamaha:
Najbolja fora s bivseg popisa stanovnistva je bilo da je susjeda imala prijavljene ljude na svoju adresu koje nikada nije ni vidla ni poznavala, jednostavno ljudi navadali lazne adrese u dokumentima i ona ih imala osmero prijavljenih na svoju adresu.
Zena niti renta kucu niti ikad vidla gospodu.
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 14 Rujan, 2021, 08:40:01 ---...policija ima upisane sve clanove svakog kucanstva tako da se zna koliko ljudi ima. Zato mi bas nije jasan taj popis kad je sve popisano vec :jacuseubit:
--- Kraj citata ---
Ovo radi zavod za statistiku, nemaju oni nikakve podatke osim od proslog popisa i namjena nije kontrola ljudi od drzave nego upravo kako se zavod i zove: statistika. Svi podaci su zasticeni i ne koriste se za nikakve druge svrhe.
--- Citat: zvonkec92 - 14 Rujan, 2021, 11:33:40 ---A jel se smije lagat tj krivo odgovarat na ona glupa pitanja tipa imas li kupaonicu i vodovodne cijevi u kuci? Ja bi to rado sve kontra reko pa nek si jebu mater sa statistikom
--- Kraj citata ---
Smije, kao sto se smije i ne popisat. U oba slucaja je kazna 2000-5000kn za svaku fizicku osobu.
Kako oni misle provjerit cinjenicno stanje ako das krive detalje nije mi poznato,al eto, kazne su definirane i za neupis i za davanje neistinitih podataka.
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Rujan, 2021, 12:58:15 ---Najbolja fora s bivseg popisa stanovnistva je bilo da je susjeda imala prijavljene ljude na svoju adresu koje nikada nije ni vidla ni poznavala, jednostavno ljudi navadali lazne adrese u dokumentima i ona ih imala osmero prijavljenih na svoju adresu.
Zena niti renta kucu niti ikad vidla gospodu.
--- Kraj citata ---
Ne treba imati prijavu na adresu, zavod za statistiku samo zanima koliko i gdje ljudi zive u RH. Tak su se i oni kaj iznajmljuju stanove na crno uvijek tresli kaj bu bilo i nikad nista, jer podaci su tajni i ne mogu se korisitit za nijednu drugu svrhu osim statistike.
JogFromYamaha:
Nije fora podataka koji su tajni nego je fora da se na njezinu kucnu adresu prijavilo nekoliko ljudi koje ne pozna nikada nisu bili na toj adresi niti je ikada ikakva posta stigla tamo, nebi zena ni znala da nije pri popisu se pitalo a gdje su ti ljudi i kako samo da zive dvojica u kuci (ona i muz) a ima ih na adresi osmero.
3alfa3:
pa eto, imala je korist od popisa stanovnistva jer je saznala neke stvari ;D
inace, ne mozes dobit papire na adresu bez da s tobom u muriju ne ode i vlasnik nekretnine koji treba imat i dokaz vlasnistva sa sobom, znam iz prve ruke.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju