Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha x max 250 kataloška vrijednost
sttipe:
Evo ljudi, da vidite kako se razvija ova saga..
Osiguranje mi nije dostavilo izvid štete, već 53 dana, (poslali su samo obavjest da su zaprimili slučaj i da se moraju očitovati u 60 dana!!Ostalim osiguranjima je 15 dana).
Izvid poslali nisu, poslali su 1300kn na moj račun!!!
Nisam pristao na taj iznos jer je to umanjeno 7-8 puta, po mojoj procijeni. S tim ne mogu opiturati polomljene plastike, koje onda sam moram kupiti, a oštećenja na vilici su ignorirali!!
Šta učiniti??
Stuć desetak auta od jadranskog osiguranja, maskiran?
Plaćati odvjetnika?
Jel se netko našao u ovakvoj situaciji?
Jel ovakva tema interesantna novinarima?
Oliverxxx2:
Morali su najprije poslati specificiranu ponudu na koju se možeš žaliti a ne odmah poslati novac, tako sam ja dobio.
Novac što prije vrati i piši žalbu...mislim da če ti trebati odvjetnik
matija84m:
--- Citat: sttipe - 22 Listopad, 2021, 20:55:48 ---Evo ljudi, da vidite kako se razvija ova saga..
Osiguranje mi nije dostavilo izvid štete, već 53 dana, (poslali su samo obavjest da su zaprimili slučaj i da se moraju očitovati u 60 dana!!Ostalim osiguranjima je 15 dana).
Izvid poslali nisu, poslali su 1300kn na moj račun!!!
Nisam pristao na taj iznos jer je to umanjeno 7-8 puta, po mojoj procijeni. S tim ne mogu opiturati polomljene plastike, koje onda sam moram kupiti, a oštećenja na vilici su ignorirali!!
Šta učiniti??
Stuć desetak auta od jadranskog osiguranja, maskiran?
Plaćati odvjetnika?
Jel se netko našao u ovakvoj situaciji?
Jel ovakva tema interesantna novinarima?
--- Kraj citata ---
To je jos samo jedan slucaj u nizu di se pokazuje koliko nam osiguranje vredi.
Oni svi rade na principu da te navuku na osiguranje na obvezni ili dobrovoljni nacin. Tada im das paru i to njih zanima. Jer to su lopovi koji zive od lake zarade.
A kada ti nesto treba isplatit onda je situacija drugacija i nemas nikakva prava.
SCANIA R500:
Jadransko čitaj jaransko osiguranje.... :frajer:
matija84m:
Oces rec da su drugi bolji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju