Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 150 2t
matija84m:
Pod cokom bi trebao upalit odma ili nakon tri kurblanja najvise.
Probaj vidit svjecicu nakon nekoliko kurblanja jel mokra od benzina. Jer moguce je da se zastopa cok dizna.
Deni999:
Evo da javim tek jučer sam uspio gledati nešto oko skutera i ustanovio u čemu je problem. Skinio sam karburator i skinio čok s njega i vidio da je čok puknuo. U mene je sad ručni čok i puknula je ona igla unutra i odvojila se od plastike pa je vjerovatno do toga bio problem i nije palio zbog toga. Obe dizne su bile čiste i cijeli karb općenito. Sad me zanima jesu li ovi ručni čokovi po internetu univerzalni za sve karburatore jer je u mene mikuni vm20 pa da ne uzimam ako ne paše? Ili baš trebam tražiti da piše da je za mikuni jer kod nekih piše da je za dellorto karburatore.
igor.sb:
Ne pase cok od dellorta, il novi elektronski il kupi ovo + posebno moras uzet sajlu s podizacem
https://www.scooter-center.com/en/cable-choke-kit-mikuni-vm-16/vm-20-2599097
Deni999:
Rastavio sam danas zadnje plastike da nađem onaj đžek u koji se ušteka elektronski čok jer je u mene dosad bio ručni čok. Kad sam rastavio našao sam ova dva đžeka koja izlaze iz instalacije. Nisam siguran od čega su ali mogu se spojiti jedan u drugi. Zna li netko od vas od čega je to i je li jedan od njih možda za elektronski čok.
aprilija top:
Jedan ti je za cok a drugi za senzor teplerature na fergazeru uglavnom zenski konektor ti je za senzor temp a muski za cok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju