Ostalo > Motocikli

Suzuki V-Strom DL650 ABS L2 - by challenbeen

<< < (2/16) > >>

Corector:
Kazi nam svoje dojmove posto si isao probati novog Versysa 650. Ja sam ga imao, ali Stroma 650 jos nisam vozio. Trebali bi biti jako slicni, al Suza ipak ostavlja bolji dojam, pa me zanima sta ti kazes.

--- Citat: avr freak - 18 Kolovoz, 2021, 10:20:04 ---E to je ve%u0107 prava stvar, udoban motor i odli%u010Dan izbor, puno sretnih km.  :icon_thumright:

Na prvu kad sam gledao slike, nebi nikad rekel da toliko km ima, na stranu neki potro%u0161ni dijelovi ali stvarno izgleda super.

--- Kraj citata ---

S motorom nabijes strasno brzo kilometre, a da ne pobere ni crticu.

Deki.:
Versys je stroj za asfalt.
Strašno brz u zavojima da RR motorima može uzet mjeru.
Strom mi više djeluje kao udobna putna mašina sposobna za lakši off road

3alfa3:

--- Citat: Deki. - 18 Kolovoz, 2021, 11:56:02 ---Versys je stroj za asfalt.
Strašno brz u zavojima da RR motorima može uzet mjeru.
Strom mi više djeluje kao udobna putna mašina sposobna za lakši off road

--- Kraj citata ---

Tako nekako, s tim da je Versys za to sto si naveo samo za sporije zavoje, na nekim duljim zavojima ne moze sa svojih 70tak konja nista jacim motorima, ali je izuzetno upravljiv na brzinama do 100 kmh gdje ni ne mozes isporisitit puste konje nego ovisis o ciklistici i umijecu voznje

avr freak:

--- Citat: Corector - 18 Kolovoz, 2021, 11:32:17 ---S motorom nabijes strasno brzo kilometre, a da ne pobere ni crticu.

--- Kraj citata ---

Dobro veliš da, ima nešto i u tome, ali velika većina koje gledamo i vidimo koma izgleda, estetski- ne ulazim u mehaniku.
Čak na slikama i ne toliko, ali kada se približiš koma žešča, pogotovo po Dalmaciji (nhf i čast izuzecima!).

giannelli:
Kakva je zastita od vjetra…

Svida mi se motor no nebi ga kupio.

Vise nekako zelim RR ? Ili 125 Super motor :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju