Stigla 2 pošiljka sa aliexpressa, u prvoj su bile četke za čišćenje lanca koje su se pokazale odlične. U ovoj drugoj pošiljci je: Cobrra Nemo 2, 2 komada nosača akcijske kamere na kacigi, zamjenska guma koja ide na polugu mjenjača, dodatak bočnoj nogari i još fali jedan paket, tj zadnja pošiljka nosač navigacije koji ide na vjetrobran.
Naime, montirao sam sve danas osim nosača akcijske kamere. Sa svime sam za sada zadovoljan. najveće otkriće koje sam doživio da motor mogu držati na bočnoj nogari niz brijeg pod uvjet da se stavi u prvu brzinu, a to možeš samo ako je dan kontakt. Ne znam kako su to uspili, ali evo ja sam otkrio ameriku. Više detalja na fotkama. BTW, pozicija za posudu automatskog podmazivala nije moje otkriće nego sam negdje to vidio na fotkama i svidila mi se ideja, iako je pozicija bila skroz na kraju, ja sam došao na ovu ideju da je tu sakrijem. Za sada sam išao na 20 km vožnu (bijesnu) da vidim jel sve šljaka sa Cobrrom i za sad sam zadovoljan, sve je okej. E da, to je neka aliexpress kopija, treba zamijeniti samo 2 gumice. (tips sa V-Strom HR foruma).
Cobrra Nemo 2: