Ostalo > Razne offtopic teme :)
Treci spol “razlicit”
Corector:
Nemojte mrziti nikoga, samo Peze smijete. Makar ni to nije dobro jer su neki srasli s Pezom pa ispada da vredjas osobu, tako da u tom slucaju je pametnije odustati i od Peze. I smijete glavesine, ali tu nema nitko muda ista da kaze, nego trazi uvijek slabijeg kako to inace biva.
3alfa3:
btw, forum ima 15280 clanova. Statistika kaze da je 1528 homoseksualaca na ovom forumu. Samo kazem. ;D
Corector:
Jel to znaci da 10% homoseksualaca imamo i u ulici, zgradi, kuci? :happy3:
ivano_007:
S obzirom da nas je 10 pisalo u ovoj temi, znači da se među nama krije homoseksualac :laughing7:
A s obzirom da su oni najžešći kritičari ustvari i sami homoseksualci... ništa, najpoštenije je da stavimo anketu i glasamo između Brne i Zvonca :frajer:
Bakonja fra Brne:
Hehe. Ma ne smeta meni nitko. Samo nisam zato da agresivna manjina nameće pravila većini.
I još k tome stalno na TVu pa se stalno promoviraju, a sve to bode lezelebovići iz raznih udruga. Ja u biti nakon tog svog paradiranja ne znam što oni hoće. Djecu usvajat i ne damo i zajednica koju imaju neće se zvati brak. A što se mene tiče doma mogu nazezat i papigu ako im ista da odobrenje kod jvnog bilježnika. Ja da sam peder priznao bih, ali ne vidim koga bi to trebalo interesirati. Meni ne pada na pamet da organiziram paradu da volim jurit ženski rod. A ugrožena su mi prava u svezi mojih želja u vidu supruge s letvom čavlericom iznad glave. :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju