Ostalo > Razne offtopic teme :)

Treci spol “razlicit”

<< < (5/8) > >>

dinko1981:
Ma geyevi i lezbe vise nisu aktualni, svaki dan dobivamo novu inacicu spolnosti. Vise ljudski rod ide stvarno u krajnosti, mladi ljudi posebice u Americi, vise neznaju sta bi od dosade i hedonizma pa onda izmisljaju spolove i sexualna opredjeljenja a politika i mediji to uvelike poticu. Ocito im je cilj maksimalno razjediniti ljude po svim aspektima, spolu, rasi, vjeri... maltene da dva covjeka vise nemaju nista zajednickog. Krasna buducnost nas ceka

giannelli:
Evo kako je sezona u toku idem pogledat kako se krecu cijene rent a cara jer sam cuo da su skocile cijene rekordno.

Tipa 90€ VW UP dan ili 145€ VW Golf 1dan kao velika potraznja… ugl nebitno, sto vidim…

Jeb*nu gay zastavu.

zvonkec92:
Zasto se taj pederluk tolko promovira i zasto bi svi trebali bit tolerantni prema pedercinama? Nije mi jasno to bombardiranje sa debilima i njihovim pederskim zastavama, sta se zeli postic sa tim?

Bakonja fra Brne:
Smanjenje populacije je glavni cilj. I zaglupljivanje iste. Mi u Hrvatskoj tu dobro stojimo. Da se mogu izvoziti kreteni vjerujem da bi to bio naš najveći izvozni uspjeh.
Na našim paradama ima malo tih lgbt4ca, ali je veliki broj onih koji ih podržavaju,a da ni ne znaju što tamo rade.
Njjače mi je kad se tu nađe zvijezda petokraka. Tito i Staljin su bili prevodnici pederluka, daklem. :happy6:

ivano_007:
Auu Brne i ti si izgubia doticaj sa stvarnosti sa tim pustim teorijama zavjere :icon_biggrin: ali svaki video o teorijama zavjere počinje istom rečenicom "poslušajte što kriju od vas", to je ka neki trigger da načulite uši. Od tih svih teorija zavjere, ako ima 10% istine, eto meni glave.

--- Citat: Bakonja fra Brne - 31 Srpanj, 2021, 10:17:00 ---Na našim paradama ima malo tih lgbt4ca, ali je veliki broj onih koji ih podržavaju,a da ni ne znaju što tamo rade.

--- Kraj citata ---

Uglavnom se radi o političarima, beskičmenjacima, koji se plaše odbiti sudjelovanje na paradi kako ih se nebi provlačilo kroz medije i kontinuirano napadalo, da nebi ne daj Bože izgubili koji glas na izborima. Znaju ti LGBT-ovci biti dosta agresivni ako ne dijeliš njihovo mišljenje i ne mašeš njihovim zastavama iz sve snage.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju