Ostalo > Svijet računala i mobitela

Preporuke za monitor ili TV, Playstation 5, Cod Warzone

<< < (2/4) > >>

giannelli:
Ps5 max 120Hz ako se ne varam.

Evo konkretno neki link na sto sam pikirao… 100cm 1600kn, nije smart TV. To mi ne treba.

https://www.links.hr/hr/led-tv-39-elit-l-3920hst2-hd-ready-dvb-t2-c-s2-hdmi-usb-energetska-klasa-e-5-godina-750100765

HDR rezolucija… mislim da ce mi to biti dosta, jer hocu iupiti jos logitech G29 i ovaj tv to je 3000kn.

Poggiali:
obrati paznju na konektore na telki, ak npr oces spajat zvucnike, jel ti treba opticki, hdmi, 3.5mm jack ...
apsurdno mi je bilo, moji kupili novu samsung smart telku od 50" koja nema 3.5mm audio prikljucak preko kojeg se spajala ranije linija...

giannelli:

--- Citat: Poggiali - 22 Srpanj, 2021, 22:43:30 ---obrati paznju na konektore na telki, ak npr oces spajat zvucnike, jel ti treba opticki, hdmi, 3.5mm jack ...
apsurdno mi je bilo, moji kupili novu samsung smart telku od 50" koja nema 3.5mm audio prikljucak preko kojeg se spajala ranije linija...

--- Kraj citata ---
Thx, mislim da cu otic prvo ovdje po ducanima baciti oko prije nego naruciti online. Najradiie bi kupio za ovu lovu polovnu 4K.

Vidjeti cu jos

Poggiali:
vidi ako ti igra ulogu i garancija, nekad daju akciju sa 5 god produzenog jamstva..

giannelli:
Kupio sam na kraju polovni AOC, platio ga 500kn. Mada u Linksa je sad na akciji 144hz IP panel za 1400kn. No skrt kakav jesam nedam kune. Ovaj monitor ima zvucnike i izlaz za slusalice.

Jbg moram sad kupit neki dobar par tipkovnice i misa. PS5 podrzava tipkovnicu i mis ako su na isti USB dongle. Mis barem 1000dpi idealno onaj sa namjestanjem 800-1000-1200dpi no nisam jos naletio na takav. Svi su neki uredski.

I neki stol za gejming cu kupit u jyska. Tako da to je setup za Call of Duty.

Sljedece godine kada izade Gran Turismo 7, kupit cu neki veliki TV, G29 i Playseat. Bit ce to dobar setup jednog dana  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju