Ostalo > Svijet računala i mobitela
Preporuke za monitor ili TV, Playstation 5, Cod Warzone
giannelli:
Narucio Logitech MK240. Jbg platio tipkovnicu i monitor 650kn. Dok bi novi monitor platio samo 1400kn.
Nisam neki HC gamer tako da mislim da je ovo vrh.
challenbeen:
Nisam siguran hoces li sa tim uredskim setupom biti zadovoljan.
Opet tu se radi o plejki a ne PC. Logitech je najbolja marka što se tiće periferije računala i tu nisi pogriješio, samo za ozbiljniji gaming ima baš serija G. Nikad nisam kupovao combo... uvik miš i tipkovnicu odvojeno.
Hoćeš možda Logitechovi najbolje zvučnike? Koštaju 2500 kn a dam ti ih za 1.500?
giannelli:
Ma mislim da ce biti dobro. Idemo low budget ove godine uz sve ostale troskove.
Neznam zasto no uvjeren sam da mora biti combo za PS5, znaci mis i tipkovnica na jedan usb dongle.
Onda zvucnici, znaci citao sam i iskreno samo sam se zivcirao, za sad cu koristit genius 2.1 sistem sto imam od kompjutera.
A s obzirom da imam gejming slusalice sa mikrofonom, koliko sam shvatio trebati cu ukopcati kabel za zvuk u monitor a kabel od mikrofona u joystick. Iako nisam siguran da ce to raditi tako.
Znaci druga solucija je kupiti usb bluetooth gejming slusalice, znaci jedan usb dongle tipkovnica+mis drugi usb dongle gejming slusalice. :icon_scratch:
Svakako hvala za ponudu, da mi se trosi 1500kn na ovo onda bi kupio u startu novi ekran.
giannelli:
:toothy12: :toothy12:
giannelli:
Evo sto sam do sad slozio.
Znaci monitor 75hz, 1ms, 24,5”
Tipkovnica mis dpi 1000 i tipkovnica
Stol iz Jyska
Znaci sve gore navedeno sam platio cca 1000kn i jako sam zadovoljan. Jer realno samo monitor novi bi me izasao 1400kn.
No tu nije kraj, proljece 2022 kupujem neki UHD TV i Logitech G29 + playseat ( mozda sam napravim playseat)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju