Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot vivacity 50... struja
gavranpero:
:umroodsmijeha:
zeljko2420:
ma nije ukraden, ko krade jos skuter iz 1998. s polupanim plastikama...ja sam ga prije pet godina kupio za 1000 kuna zamislite kolka mu je vrijednost sad poslje skoro 10000 km napravljenih s njim.... pao mi je pred podrum i tocno je kljuc lupio u cjev od pocetka ograde i savinuo se...i kada sam ga pokusao vratit pukao je.... i to je cjela prica.... Zeljko Cuzelj.
Poggiali:
--- Citat: Corector - 04 Srpanj, 2021, 17:11:10 ---Ja bi mu pomogo jer nije zabiljezen niti jedan slucaj u svijetu kradje tog skutera, ako iskljucimo vikend pijanice koji ga ionako bace nakon par stotina metara.
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6:
Corector:
Sto cemo sada?
Kad malo bolje razmislim, i kad pogledam sebi u dupe, vidim potencijalnu korist u vidu mirnijeg sna jer imam i Piaggio Gileru koji se vise hapaju. Ovdje je 5 zica pa je ipak malo teze.
zeljko2420:
I dalje nema odgovora... ako tko slucajno zna kako da to spojim platio bi... u slucaju da mislite da je ukraden i skepticni ste oko toga javio bi vam se na fejs sa svojeg profila i poslao sliku osobne i skutera i sta god treba samo da slozim to jer stvarno nebi kupovao novu bravu ako je opet nesto sjebano od struje... skuter stoji vec dosta dugo i nikako da pogodim kako se te zice spajaju a necu ga prodavat jer nit sta vrijedi a sluzio me odlicno i na njemu je dosta novih djelova ...hvala ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju