Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Peugeot vivacity 50... struja

(1/3) > >>

zeljko2420:
Pozdrav ekipa. Dal neko zna kako na peugeotu vivacityju spojiti zice od brave direktno... pukao mi je kljuc u bravi i to sam probusio i od tad nema iskre na svijecici.
5 zica ima crna, crvena, crveno-crna, zelena i bijelo-crna.
skuter imam vise od pet godina i nedavno je promjenjen cdi bobina i jos neki djelovi od struje a klip i karike i filter prosle godine. A nebi bas kupovao bravu jer su plastike na skuteru malo razbijene, radije bi stavio neki prekidac jer ionako mi taj skuter sluzi za otic do ducana par km ili do susjeda da ne idem pjeske.
Hvala.

JogFromYamaha:
tako nesto ti se sigurno nece pisati ovdje po forumu radi krada skutera

zeljko2420:
ma nisam ga ukrao, kupio sam ga davno od susjeda on je prvi vlasnik, skuter ima papire i sve je cisto. Al razumijem sta hocete reci.  al probao sam svakako spajati zice i dobijem.kontakt al nema iskre... bojim se da nije opet bobina il cdi pa zato nebi kupovao novu bravu jer mi se ne isplati...
Hvala

JogFromYamaha:
vozi ga na servis da ti bravu zamjeni ako imas papire, ali takve informacije se ovdje ne djele

Corector:
Ja bi mu pomogo jer nije zabiljezen niti jedan slucaj u svijetu kradje tog skutera, ako iskljucimo vikend pijanice koji ga ionako bace nakon par stotina metara.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju