Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Kod kljuc Piaggio Master?
Corector:
Ako nekome trebaju alatke za kljuceve imam viska za rijesit.
Poggiali:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Lipanj, 2021, 06:58:04 ---Mislim da se najcesce radi o RFID (Radio-frequency identification) chipu u kucistu kljuca kojeg zavojnica u neposrednoj blizini brave ocita, a ECU to interpretira i mozes upalit vozilo.
--- Kraj citata ---
a kaj to znaci, da moram taj kljuc dat kodirat kad kupim novi, ili ce se sam povezat sa motorom... nekaj sam u manualu cital da ak dodje do problema sa paljenjem, da stavim onaj master kljuc (smedji) pa onda opet onaj "obicni" .... jel bi tak isto islo sa novim kljucem?
3alfa3:
--- Citat: Poggiali - 29 Lipanj, 2021, 18:36:22 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Lipanj, 2021, 06:58:04 ---Mislim da se najcesce radi o RFID (Radio-frequency identification) chipu u kucistu kljuca kojeg zavojnica u neposrednoj blizini brave ocita, a ECU to interpretira i mozes upalit vozilo.
--- Kraj citata ---
a kaj to znaci, da moram taj kljuc dat kodirat kad kupim novi, ili ce se sam povezat sa motorom... nekaj sam u manualu cital da ak dodje do problema sa paljenjem, da stavim onaj master kljuc (smedji) pa onda opet onaj "obicni" .... jel bi tak isto islo sa novim kljucem?
--- Kraj citata ---
Nebi znao
balki:
Procitaj upute i pretrazi YT kako da sa "master" kljucem programiras novi "slave"kljuc. Sjecam se samo da je kolicina "slave" momada ogranicena na 4~5 komada.
Poggiali:
naso sam ovo, ako je to to, onda je super lako :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju