Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kod kljuc Piaggio Master?

<< < (3/4) > >>

ivano_007:

--- Citat: balki - 29 Lipanj, 2021, 10:18:56 ---Chupsi je prava adresa za kodiranje "chipova" kljuca za Piaggio grupaciju skutera :notworthy:

--- Kraj citata ---

Chupsi je prava adresa. Pošalješ li mu danas sve što treba, možeš sljedeće ljeto očekivat povrat svega :icon_thumright:

Meni je radio novi master ključ prošlo lito, čekao sam ga preko mjesec ipo dana. Katastrofa.

U Splitu je 200kn izrada novog kodiranog ključa. S tim "smeđim" nemoj vozit, izgubiš li ga, imaš štetu od ~1000kn. Sa tim "smeđim" ključem ubacuješ ostale ključeve u sustav, mislim da ove instalacije na master mašini može zapamtiti kodove sa max. 5 ključa. Ja sam imao problem što sam izgubia master ključ tj. prethodni vlasnik ga je izgubia, pa sam sla Chupsyu da mi napravi novi master i sad s njim ubacujem ove "slave" ključeve, al nemaran je lik skroz.

balki:
Ja donio osobno ECU i odma predamnom mi je iskodirao master ;D
Imali smo i jedno natezanje al je ispo simpatican pa se nisam uspio naljutiti;-))

ivano_007:

--- Citat: zvonkec92 - 29 Lipanj, 2021, 11:23:16 ---Proucit cu i ja to malo, nije to nikakva nauka... Na aliju ima RFID readera svih  mogucih frekvencija tak daaaa...

--- Kraj citata ---

I ja sam tad ima želju malo više o tome čačkat al jbg. prošla me volja. Uglavnom, ako se upustiš u to i zapneš di, javi. Elektronika, RFID i programiranje su mi struka :icon_thumright: to mi djeluje kao nekakav easy money, jedino ne znam cijenu opreme za sve to, al i to se brzo isplati.

balki:
Treba ovak nekaj za to:
https://www.car-auto-repair.com/zed-full-immobilizer-key-programmer-all-in-one-solution/

stipe:

--- Citat: balki - 01 Srpanj, 2021, 08:20:38 ---Imali smo i jedno natezanje al je ispo simpatican pa se nisam uspio naljutiti;-))

--- Kraj citata ---

;D jel bilo dobro?

ma ja bi to po zdravo zeljacki, kao i na prvom puntu jedinici sto sam imao, prije 12tak godina... kad mi je puknuo kljuc, majstor mi trazio nekakve blesave cifre za napraviti, a ja lipo skinem onaj krug, senzor, kako li se vec zove, zalipim kljuc na njega i napravim obican kljuc za 15kn :) i sve sljakalo super...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju