Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ode nam Matija97
nik_praskaton:
Ti ocito sjedis na usima, NIJE Matija izazvao prometnu nesrecu sa smrtnim ishodom
Dwayne:
Počivao u miru.
Vi raspravljate ko je kriv a dva života su izgubljena. Mislim da je to totalno ne važno.
gozz:
--- Citat: nik_praskaton - 21 Lipanj, 2021, 22:01:09 ---Ti ocito sjedis na usima, NIJE Matija izazvao prometnu nesrecu sa smrtnim ishodom
--- Kraj citata ---
Ne, nego je baba s kolačima!!!
On nije izazvao nesreću (ako je biciklist prelazio na crveno) , ali je odgovoran za smrtan ishod, kako god okreneš, jer nije vozio propisnom brzinom.
I tu priča staje.
Tri trake. Nedjelja ujutro. Sunce iza leđa. Vidljivost perfentna. Dozvoljeno 70. Nek je i 90 vozio.(a znamo da nije)..
Pri 70 staneš na kovanici od kune za 20 metara.
Ali trrba loviti iduće zeleno, jel..
Da je i sa 70 spocal bicikl, nebi bike tako završio...
gozz:
--- Citat: Dwayne - 21 Lipanj, 2021, 22:06:11 ---Počivao u miru.
Vi raspravljate ko je kriv a dva života su izgubljena. Mislim da je to totalno ne važno.
--- Kraj citata ---
Važno je, važno, jer će sutra tako nedaj bože nastradati tvoje dijete, tvoj brat, tvoj otac, kad na njega naleti jedan takav....
dario007:
Pocivao u miru,poznavao sam decka i imam najbolja misljenja o njemu,kao i svi drugi koji ga poznaju.
Neka prvi baci kamen tko nije prekoracio brzinu,bilo to u autu ili na motoru,isto tako i onaj koji nije pretrcavao cestu na crveno ili na ne obiljezenom pjesackom prijelazu.Poklopio se tako kako je i mislim da ne treba trositi rijeci i voditi rasprave.Dva zivota su ugasena i laka im zemlja obojici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju