Ostalo > Razne offtopic teme :)

Aprilia - najkompleksniji i najodvratniji otpad svih vremena

<< < (5/10) > >>

luna500rr:
A baš nemaš onda sreće s apriliom  :dontknow:

Corector:
Evo dosao po Apriliu u centar grada i radilica se tesko okrece. Skinem deklo i vodenu pumpu i nesto se gadno raspalo, ili je termo grupa ili radilica.

j**** ti Aprilio majku u picku mrtvu, g#vn% odvratno koje bez 700 eura ne moze biti ispravno, i opet nemam vjere da stavim sve novo oeiginal u to jer ce se opet sasipat uskoro.

Uzas, a sve je pocelo jer sam se kreten smilovo isusovom paceniki s apriliom a odistao sam od njih ier su brutalno preskupe, i odvratne. To je smece najodvratnije koje je nemoguce aloziti, a da nije 700 eura.

Izgubio sam uskoro 2 mjeseca zivota agonije od Aprilie

SEREM VAM SE BA SVE APRILIE MA DA SU NE ZNAM KAKVE SUPER!!!!

S postavanjem, se serem na ta odvratna sminkerska g#vn#. Za apsolutno drugo nista nisu.

NEMOJTE ME.IKAD ISTA PITAT ZA APRILIU JER SAM NUKLEARNO AGRESIVAN PO TOM PITANJU JER IMAM FOBIJE I TRAUME, MARS pi*ka TI MATERINA APPRILIJANSKA

U povratku sa skuterom, bakon neuspjesne popravke, na cesti nadjem ovo, kao da ce mi trebati do kraja zovota ako se nastavim prcit s bilo kojom Apriliom.

Corector:
Evo sta se desilo na serijali. Nikakvih zvuka sve fino milina najbolje, i samo odjednom krsolom.

Isus ti mater j#bo sjebalo je i termo grupu.

Ako znamo da odlaze dosljedi radilice na 20tkm, odakle jos i ovo?

Corector:
j**** ti isusa krista mrtvog, dodjes s godisnjeg i pogines u jednom danu na Apriliji

j#bo ti Aprilio isus majku mrtvu bog ti j#bo mater retardiranu, krist te j#bo 3 mjeseca spice sezone drkam apriliu.

Slobodno je metalnim sipkom prodjite , to najvece i najskuplje g#vn% na planeti.

j#bo ti isus majku nek me sano netkoq pita da mu ista drkam poq apriliji,  smjter cu mu momentalno razbit prvo!

g#vn% usrano koje svima kad ss pokvari trune tjednima!!!

rs50e9:

--- Citat: Zigas - 20 Lipanj, 2021, 11:04:53 ---
--- Citat: Corector - 20 Lipanj, 2021, 10:10:25 ---Hvala lijepa, ali ja se i dalje borim s Aprilom, u tijeku je reanimacija. Ako ne uspije, kacim je za kuku i vucem dok zadnja iskra prestane frcati.

Za BB Apriliu 125/150. Kad ti se rasklima klackalica. Koliko ono treba energije uloziti da se to sve slozi? I gdje si ako stavis greskom plasticne.pikse umjesto iglicastih, pa moras uskoro opet? Di je taj da ga pitam: ESI MI DOBAR??

Tema je veoma diskutabilna, ali kad budete uzastopno dirali u Apriliu, dodjite da se porazgovaramo na istoj strani. :toothy12: Ja znam da je to finiji talijan, i da je klasa vise, objektivan sam, dakle dok vozi je super. Ali druga strana... Pa ispratio sam more slaganja Aprilia sto direktno, sto kao promatrac i tocno mogu odvagnuti koliko trrba vise energije uloziti u nju.
Ova Nova SRka.isto. Pa vidim ja koliko drugima trrba vremena s njom, i kak se osjecaju nakon, vs nesto normalno. Sve je to dobro kad je izhendlas i kazes do neki drugi put. Ali kad te krene gazit i drobit, nista te ne moze satrat kao Aprilia.

Cak i ovi kaj kradu skutere, ne zele imat posla s Apriliom, eto i to zapazam.

Zapravo tezim maksimalnoj jednostavnosti i brzini rijesavanja problematike, i Aprilia se na najjace kosi s tim nacelima.
Postujem Apriliu dok vozi, sve je to onda super. Ali kad treba preci na ono drugo, tada je rip-am kao audio CD skup s onim koji je rijesava.

--- Kraj citata ---

To to je istina. Aprilija je napravljena samo za vožnju. Za servis nisu razmišljali ni 1 sekundu. Treba biti kirurg i specialni alat, da promjeniš svječicu bez skidanja pola plastike. Još gore  je kad traba štelat pritisak i skidati regulator pritiska. :nono:

--- Kraj citata ---

Pa tak je i s ferrarijem, a i s alfom 33. Vidimo da SR spada tu.   Ista klasa kao ferrari :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju