Ostalo > Razne offtopic teme :)
Aprilia - najkompleksniji i najodvratniji otpad svih vremena
giannelli:
Kao vlasnik Aprilie i veliki fan tog brande-a.
Imam pravo izjaviti… odjebi kretenu! :icon_thumright: :icon_biggrin: :toothy12:
Ja ne volim Runnera jer ima takve plastike.
Znam da SR50R na rami ima komad zeljeza koji neda da se svaki auspuh montira samo tako. I kad kupujes spuh za SR50R, to je extra radjen u tvornici u nekom selu u Italiji. Hand made.
Zato je to exotic.
Poggiali:
realno, sparina nas je ubila i ful smo krenki i jace nas pogadjaju nasi sfusareni projekti :P
gavranpero:
Čekao sam ovu temu. :aprilia:
Osvrnuću se samo na auspuh. Većina zna šta sam radio na svojoj krdži, i da sam upasao Piaggio granu. Još jedan plus je što kad skidam zadnji točak, ne moram skidati auspuh, jer je pomjeren udesno. Imam naravno i orig. granu, koja je teška kao crna zemlja, grije se kao luda zbog katalizatora i guši skuter u svakom pogledu.
Koji agregat je na SR-u koji si šutnuo na videu ? ;D
P.S
OK, pročitao sam naslov, ditek. :toothy9:
Corector:
Hvala lijepa, ali ja se i dalje borim s Aprilom, u tijeku je reanimacija. Ako ne uspije, kacim je za kuku i vucem dok zadnja iskra prestane frcati.
Za BB Apriliu 125/150. Kad ti se rasklima klackalica. Koliko ono treba energije uloziti da se to sve slozi? I gdje si ako stavis greskom plasticne.pikse umjesto iglicastih, pa moras uskoro opet? Di je taj da ga pitam: ESI MI DOBAR??
Tema je veoma diskutabilna, ali kad budete uzastopno dirali u Apriliu, dodjite da se porazgovaramo na istoj strani. :toothy12: Ja znam da je to finiji talijan, i da je klasa vise, objektivan sam, dakle dok vozi je super. Ali druga strana... Pa ispratio sam more slaganja Aprilia sto direktno, sto kao promatrac i tocno mogu odvagnuti koliko trrba vise energije uloziti u nju.
Ova Nova SRka.isto. Pa vidim ja koliko drugima trrba vremena s njom, i kak se osjecaju nakon, vs nesto normalno. Sve je to dobro kad je izhendlas i kazes do neki drugi put. Ali kad te krene gazit i drobit, nista te ne moze satrat kao Aprilia.
Cak i ovi kaj kradu skutere, ne zele imat posla s Apriliom, eto i to zapazam.
Zapravo tezim maksimalnoj jednostavnosti i brzini rijesavanja problematike, i Aprilia se na najjace kosi s tim nacelima.
Postujem Apriliu dok vozi, sve je to onda super. Ali kad treba preci na ono drugo, tada je rip-am kao audio CD skup s onim koji je rijesava.
Zigas:
--- Citat: Corector - 20 Lipanj, 2021, 10:10:25 ---Hvala lijepa, ali ja se i dalje borim s Aprilom, u tijeku je reanimacija. Ako ne uspije, kacim je za kuku i vucem dok zadnja iskra prestane frcati.
Za BB Apriliu 125/150. Kad ti se rasklima klackalica. Koliko ono treba energije uloziti da se to sve slozi? I gdje si ako stavis greskom plasticne.pikse umjesto iglicastih, pa moras uskoro opet? Di je taj da ga pitam: ESI MI DOBAR??
Tema je veoma diskutabilna, ali kad budete uzastopno dirali u Apriliu, dodjite da se porazgovaramo na istoj strani. :toothy12: Ja znam da je to finiji talijan, i da je klasa vise, objektivan sam, dakle dok vozi je super. Ali druga strana... Pa ispratio sam more slaganja Aprilia sto direktno, sto kao promatrac i tocno mogu odvagnuti koliko trrba vise energije uloziti u nju.
Ova Nova SRka.isto. Pa vidim ja koliko drugima trrba vremena s njom, i kak se osjecaju nakon, vs nesto normalno. Sve je to dobro kad je izhendlas i kazes do neki drugi put. Ali kad te krene gazit i drobit, nista te ne moze satrat kao Aprilia.
Cak i ovi kaj kradu skutere, ne zele imat posla s Apriliom, eto i to zapazam.
Zapravo tezim maksimalnoj jednostavnosti i brzini rijesavanja problematike, i Aprilia se na najjace kosi s tim nacelima.
Postujem Apriliu dok vozi, sve je to onda super. Ali kad treba preci na ono drugo, tada je rip-am kao audio CD skup s onim koji je rijesava.
--- Kraj citata ---
To to je istina. Aprilija je napravljena samo za vožnju. Za servis nisu razmišljali ni 1 sekundu. Treba biti kirurg i specialni alat, da promjeniš svječicu bez skidanja pola plastike. Još gore je kad traba štelat pritisak i skidati regulator pritiska. :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju