Općenito > Maxiskuteri

Maxi,kupnja

<< < (2/5) > >>

JogFromYamaha:
Mora ti jedno biti jasno motori 350cc+ su generalno veci motori i to ne samo po kilazi nego i samoj dimenziji ciklistika je drugacija i stabilniji i komforniji su na brzinama 100kmh+
Ako ti treba gradska zujalica uzmi neki 250, ako ti treba triper za dulje voznje, komfor, i sigurnost uzmi nesto vece tipa x8 x10 xevo ili od yamahe xmax i slicno.
Ja osobno nebi uzimao kimko i slicne brandove ne zato sto su losi nego je kod nas servisna mreza dosta limitirana i dok nesto ode morat ces ga stavljat na prikolicu i vozat 400km u servis.

Na kraju dana sam sebi definiraj na papiru kaj te zanima i za sta sluzi i onda ce ti sve biti jasno.

balki:
Iz opisanoga bih rekao da bi trebao probati i Bev350. Masina je svega par kg teza od "obicne" tristotke a ima 33% vise snage (33 vs 22 ks).

roc:

--- Citat: balki - 18 Lipanj, 2021, 08:10:43 ---Iz opisanoga bih rekao da bi trebao probati i Bev350. Masina je svega par kg teza od "obicne" tristotke a ima 33% vise snage (33 vs 22 ks).

--- Kraj citata ---

ima 50% više snage =D

Deki.:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Lipanj, 2021, 08:04:42 ---Mora ti jedno biti jasno motori 350cc+ su generalno veci motori i to ne samo po kilazi nego i samoj dimenziji ciklistika je drugacija i stabilniji i komforniji su na brzinama 100kmh+
Ako ti treba gradska zujalica uzmi neki 250, ako ti treba triper za dulje voznje, komfor, i sigurnost uzmi nesto vece tipa x8 x10 xevo ili od yamahe xmax i slicno.
Ja osobno nebi uzimao kimko i slicne brandove ne zato sto su losi nego je kod nas servisna mreza dosta limitirana i dok nesto ode morat ces ga stavljat na prikolicu i vozat 400km u servis.

Na kraju dana sam sebi definiraj na papiru kaj te zanima i za sta sluzi i onda ce ti sve biti jasno.

--- Kraj citata ---

To da za Kymca nema djelova su mitovi. Sve je dobavljivo u par dana

Leonardo:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Lipanj, 2021, 08:04:42 ---Mora ti jedno biti jasno motori 350cc+ su generalno veci motori i to ne samo po kilazi nego i samoj dimenziji ciklistika je drugacija i stabilniji i komforniji su na brzinama 100kmh+

--- Kraj citata ---

Stvar je u tome što sam ja praktički 90% vožnje na otvorenoj cesti, za zujalice 250 kako ti kažeš to je doslovno non stop pun gas i tako sam svog X8 prije par god razje...... Pitanje je bilo za maxie od 400 - 500 ccm što se po vama čini koja je najbolja kupnja u odnosu uloženo dobiveno mada sve ovisi o prijašnjem vlasniku, to nemožeš znati sa polovnim skuterom i to sam svjestan. Ali onako informativno me zanima kvaliteta, servisna mreža prednosti, mane i sl.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju