Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster- nastavak opsesije

<< < (5/8) > >>

aragonY:
Karb je premija, dellorto mu nije ni do koljena.
Al si ovog silikona crvenog namazao domaćinski  ;D za ubuduće da znaš da ne moraš toliko, samo tanko da pokrije spoj i to je to. Jer ionako ga izgura i unutar bloka i van bloka kad sve sklopiš. Na spoju ostane najmanje..

Dragster 50:
@argony
Nisam dobio onaj mali pimpek, pa sam morao prstom namazati, natrackao ga momački😁
@ljubo
Na bijelom su isti, i evo 2000km i nisu počeli rondat. Iskreno, ne zamaram se baš puno sa njima. Znam da bi trebao, ali mi nije frka ako ne potraju duže od sezone, jer opet imam za šrafat    :headbang:

ljubo46:
Kazem vozit ce nemas brige :headbang:

Ovu brtvu metalnu ispod cilindra ako nisi namozo diht masom odma skini i namazi jer ce ti pustat. Slini a na piaggio bloku curi antifriz jer njemu ide dolje antifriz kroz blok i cilindar.

Dragster 50:
Hvala ti👍🏻

Dragster 50:
Evo napokon sam se uspio naći sa likom koji ima firmu za pjeskarenje, i ukratko, ta solucija ne dolazi u obzir.
Mislio sam pjeskariti ramu, felge, zadnju vilicu, SIS arm, poklopac vodene i deklo. Na Dragsteru je sve plastificirano osim poklopaca, i trebalo bi sve prvo spaliti sa brenerom i sastrugati, pa tek onda pjeskariti. Sat pjeskarenja je 500kn plus materijal, a s obzirom da se mora paliti, stradao bi "silent block". Njih mogu naći samo u UK, jer gdje god sam pitao, ne mogu mi reći imaju li ih u ponudi, jer ne znaju po dimenzijama, nego po šifri.
Postoji i solucija da sam palim brenerom i stružem sa špahtlom, pa tek onda odnesem na pjeskarenje.
Nemam pojma, nisam pametan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju