Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Dragster- nastavak opsesije

<< < (6/8) > >>

Poggiali:
ta metalna dihtunga ima rupu na sebi, koja ide na stranu di je uljna pumpa, ne znam jel ima kakve posebne veze ...

ovo mi je glupo za pjeskarenje, meni su isto pjeskarili plastificirane dijelove, pa se nisu bunili... inace za plastifikaciju mi je receno ako je neki selen ili nekaj gumasto da se mora skidat jer kad se pece boja, to se voli sve rastopit...

Dragster 50:
Sa bijelim sam imao istu proceduru, paljen brenerom, pa tek onda pjeskaren, onda naručivao selen iz UK.
Nisam mislio da ću već tu zapeti, jer sam najveću za#ebanciju očekivao kod reparacije zadnjeg amortizera, jer novi nema za kupiti (ima al je oko 400£) i volana za koji bi morao platiti isto toliko, ako ne uspijem naći odgovarajući materijal (delrin) i tokara koji će mi to srediti.
Od početka sam svjestan da je financijski neisplativo, ali sa svim ovim mislim da nema smisla.
A gdje je sve ostalo😏

challenbeen:
Zašto bi to morao paliti? pa nađi lika koji će pijeskariti sve to u komadu... meni je plastificirane felge opjeskario bez ikakvog problema... ne kužim, zašto bi itko radio dupli posao?

Dragster 50:
Chale, ne ide dolje i amen. Dvije firme koje rade ovdje, jedan je pokušao i nije išlo, pa je palio, a drugi mi je danas rekao da je radio neki branik kamiona, i da je za to vrijeme mogao 2 broda odraditi.

Corector:
Podrzavam reparaciju zgloba! Sto se tice materijala, vidi sa Strojoprometom. Sto je najjace mozes birati s razlicitim svojstvima, a ljudi su strucni tako da ce ti i pomoci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju