Limic nema veze sa paljenjem i ler gasom. Nema ni casica.
Sve radi kak treba u voznji, znaci, samo je do tehnike paljenja zagrijanog skutera i treba se s tim pomiriti.
Kvara nema koliko sam shvatio
Sent from my HTC One X
Limić sigurno nema s tim veze, znam da nebi trebala imati ni čašica, ali sve sam drugo probao, tako je je jedino ovo preostalo.
Motor je ispravan i vozi potpuno normalno, ali to s paljenjem mi predstavlja problem jer nije do tehnike paljenja, nego topal jednostavno neće, tj. jako teško upali i abnormalno zadimi. Da je sve ispravno i da sve radi kako treba, taj problem se sigurno nebi pojavljivao u tolikim razmjerima. A i kad pali topal ima sve simptome uključenog čoka.
Meni vrag nije dao mira pa sam danas po neznam koji puta odlučio ponovo rastaviti svoj dotični fergazer. Kao što vidite, na slikama se točno vidi taj "ožiljak" na čašici koji sam vam danas pokušao opisati. Na slici broj 2 se vidi da ta oštečena komorica naliježe točno ispod čoka, pa se iskreno nadam da je u tome problem i da zbog toga dobiva višak goriva i kad je ugašen čok. Jer ne vjerujem baš da je čista slučajnost da se taj ožiljak nalazi točno ispod čoka. Mislim da ću u ponedjeljak pokušati negdje kupiti čašicu i gumicu (jer sam prenestrpljiv čekati narudžbu sa web shopa) A ako i onda bude prisutan isti problem, mislim da ću uzeti šibicu i zapaliti motor. Što vi mislite, dali se isplati riskirati 100-njak kn za novu čašicu i brtvu?
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]